Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Czesc wszystkim. Od razu muwie ze przejechalem szukajke i nie znalazlem rozwiazania (a jak jest to przepraszam).

Mianowicie mam maly problem. prubuje zrobic samochod i jak nakladam blueprinty we viewportach to widoczne sa tylko przy zaznaczeniu ich wystarczy odznaczyc i znika mapa. Z gury dzieki za pomoc :). aaa zapomnialem dodac ze tak sie dzieje w kazdym innym viewporcie niz perspective (tu jest ok). :)

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 1,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Dolaczam sie do pytanka jak cos ostatnio namieszalem tez mi zniklo i d**a ! A nie pamieta za cholere gdzie sie to ustawia !

Napisano

Wszystkie opcje są w Viev -> Vievport Configuration, jeżeli bueprinty ustawione są jako tło w oknach widokowych. Jeżeli są nalożone jako bitmaby na jakiś boxach w prezstrzeni, to macie coś skaszanione w ustawieniach wyświetlania modeli tj gdzieś w \'preferences\'

Napisano

Hmmm. Bludeprinty nakladam na plane\'y jako \"difuse\". w opcjach juz dosc dlugo grzebalem i nic nie daje :|.

Napisano

No cusz jak widac nikt sie tym nie zajoł ale doszedłem już w czym problem. Bigbird ==> customie/ viewportw configuration ==> zaznaczyc faces w pierwszej zakładce i po krzyku. ustaw tak na kazdym viewporcie i juz.

cYa

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności