Gespo Napisano 11 Maj 2004 Share Napisano 11 Maj 2004 Moje pierwsze prace po 2 tygodniach pracy z 3ds Maxem. Sami oceńcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 11 Maj 2004 Share Napisano 11 Maj 2004 super zmien temat....regulamin czytaj....eh nowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gespo Napisano 11 Maj 2004 Autor Share Napisano 11 Maj 2004 Jo dzieki przeczytalem o AVATARACH bede sie do tego dostosowywal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 11 Maj 2004 Share Napisano 11 Maj 2004 che che... \"pierwsza po 2 tygodniach\" tego chyba jeszcze niebylo... Pracka ladna, cos w sobie ma, moze nad kompozycja mozna by jeszce popracowac... zycze powodzenia w kolejnych \"pierwszych pracach\" Edit: Ups... to \"pierwsze prace\", ja widze tylko 1 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 11 Maj 2004 Share Napisano 11 Maj 2004 A mi się nie podoba. Standardowa tekstura kosmosu do tego jakieś drzewka (standardowe pewnie) i kula z mało ciekawym materiałemą. Dodatkowo ambient light bardzo źle wygląda... szczególnie że jest to kosmos. Kompozycja słaba. Pomysłu nie rozumiem. Życzę powodzenia w dalszej pracy nad grafiką. Oczekuję że następne prace będą ciekawsze. I pamiętaj że pomysł jest zawsze najważniejszy. Ps. Ambient można wyłączyć w zakładce render ? environment (o ile dobrze pamiętam). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 12 Maj 2004 Share Napisano 12 Maj 2004 nie jest zle (zawsze moze byc gorzej :) - kompozycja, oswietlenie do poprawy drzew nie widac na tle kosmosu texturki - szczegolnie \'planety\' do poprawy ale ogolnie - spox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gespo Napisano 12 Maj 2004 Autor Share Napisano 12 Maj 2004 Masz racje ze standardowo to zrobilem tylko sie nad dzrewem dosyc meczyle bo nie wiedzialem ze mozna je zrobic za pomoca scriptu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gespo Napisano 12 Maj 2004 Autor Share Napisano 12 Maj 2004 tez sie nie nameczylem ale cos jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robercikh Napisano 12 Maj 2004 Share Napisano 12 Maj 2004 robisz planete małego księcia ?? :P dodaj tam jeszcze może małą chatke i małego ludzika i mały samochodzik i małe... fajnie wygląda to nawet ale kompozycja leży i ta textura kosmosu taka standardowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 12 Maj 2004 Share Napisano 12 Maj 2004 Maly ksiaze nie mial samochodu dah... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 13 Maj 2004 Share Napisano 13 Maj 2004 cos mi tu smierdzi ale co?? moze te drzewa?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi