Napisano 12 Czerwiec 201014 l Hej Witam:) Postanowilem zalozyc taka teczke gdzie sobie bede wrzucac testy albo jakies takie drobniejsze rzeczy:).Oczywiscie soft to bedzie blender gimp pencil synfig - wapon of choice! Tym razem: 1. Robocik zrobiony pod Prezentacje(nie moja) na Konferencji "ŁÓDŹ YOU LIKE TO BE CREATIVE?" (creativeindustries.pl/).Modelik low poly.Zrobilem modelik tekstury i animacje chodu wszystko to na podstawie zdjecia z plakatu;) 2. Sa to testy animacji malych form organicznych ktore wymyslila moja dziewczyna Magdalena Węgrzyn(wkrotce powstanie Jej nowa strona.) pochodza z jej obrazow olejnych/akrylowych/witrazy i takich streetartowych akcji na Etnie i ulicach Bolonii.Ja wzialem te stworzonka i na jedna z wystaw pozajeciowych tutaj w Palermo robie animacyjke w ktorej te stworki nawiedzaja Palermo;)(pozatym tez swoje obrazy:)). LINK DO FILMU NA VIMEO Obrazek to link do Vimeo mam nadzieje ze wkrotce wrzuce kolejne. pzdr. Kuba Edytowane 2 Maj 201113 l przez Scatmax
Napisano 12 Czerwiec 201014 l Autor Z robotem?200x200 pod tym napisem jest obrazek...?Czy nie?Mi sie wyswietla niewiem co moglbym zrobic wiec zapodam jesze link normalnie:) LINK DO FILMU NA VIMEO pzdr. Kuba
Napisano 13 Czerwiec 201014 l Fajniusie :) Chyba troszkę przesadziłeś z tą aberracją. Jest taki rozstrzał kanałów, że obraz traci ostrość momentami. Ale rozumiem, że to było zamierzone. Fajne projekty się szykują z tego, co można wyczytać pod filmikiem.. no i patrząc na Minotaura choć to jeszcze inny temat :) Pozdrawiam
Napisano 13 Czerwiec 201014 l teraz widze obrazek:) Wyglada to przyjemnie, chociaz moze bardziej bym sie jaral, jakbym zobaczyl przylozone do tego pierwotne wersje olejne/akrylowe/witrazowe ;)
Napisano 13 Czerwiec 201014 l Autor Fajniusie :) Chyba troszkę przesadziłeś z tą aberracją. Jest taki rozstrzał kanałów, że obraz traci ostrość momentami. Ale rozumiem, że to było zamierzone. Fajne projekty się szykują z tego, co można wyczytać pod filmikiem.. no i patrząc na Minotaura choć to jeszcze inny temat :) Pozdrawiam Heh mam cos z ta aberacja ze czesto przesadzam musze poluzowac;).No wlasnie pracuje nad poszczegolnymi backgroundami do tego filmiku i bede robic projekcje z kamery.Bedzie mozna zobaczyc troche Palermo:). teraz widze obrazek:) Wyglada to przyjemnie, chociaz moze bardziej bym sie jaral, jakbym zobaczyl przylozone do tego pierwotne wersje olejne/akrylowe/witrazowe ;) Wkrotce powstanie strona Magdy i bede mogl zapodac jej prace ktore sa punktem wyjscia dla tego filmiku:). pzdr. Kuba
Napisano 27 Czerwiec 201014 l Autor Witam Skonczylem te animacyjke 2 dni roboty(tylko malutkie formy mialem zrobione wczesniej) przed wystawa w dodatku malowalem dwa obrazy 2.5x1.6 w tym czasie wiec bylo intensywnie;).Niejestem do konca zadowolony ale fajnie ze tym razem cos nowego bardziej na wesolo:).Filmik razem z animacja "Egress" i dwoma obrazami pokazalem na wystawie "Capolinea" w Spazio Canatella tu w Palermo. Magda(http://vimeo.com/mwegrzyn zachecam do zobaczenia rzeczy Magdy http://vimeo.com/mwegrzyn/videos) tez oczywiscie brala udzial wiec ladnie sie wszystko uzupelnilo moje obrazy z moja animacja i Jej kompozycje z form z ta animacyjka.Wrzuce wkrotce zdjecia obrazow do teczki 2d:) Obrazek to link do Vimeo.com Cos mi vimeo zrobilo na samym poczatku ze obraz jest przez chwile nieruchomy:/ pzdr. Kuba Edytowane 27 Czerwiec 201014 l przez Scatmax
Napisano 2 Maj 201113 l Autor Witam Filmik zrealizowany dla Centrum Sztuki Współczesnej w Toruniu.Promujący festiwal muzyczny Cocart Music Festival.Wyświetlany w internecie i na plazmie 32:9 w holu. Pierwsza rzecz zrobiona w całości w nowym Blenderze 2.5 - super. pzdr. Kuba