Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Hej Witam:)

Postanowilem zalozyc taka teczke gdzie sobie bede wrzucac testy albo jakies takie drobniejsze rzeczy:).Oczywiscie soft to bedzie blender gimp pencil synfig - wapon of choice!

Tym razem:

1. Robocik zrobiony pod Prezentacje(nie moja) na Konferencji "ŁÓDŹ YOU LIKE TO BE CREATIVE?" (creativeindustries.pl/).Modelik low poly.Zrobilem modelik tekstury i animacje chodu wszystko to na podstawie zdjecia z plakatu;)

2. Sa to testy animacji malych form organicznych ktore wymyslila moja dziewczyna Magdalena Węgrzyn(wkrotce powstanie Jej nowa strona.) pochodza z jej obrazow olejnych/akrylowych/witrazy i takich streetartowych akcji na Etnie i ulicach Bolonii.Ja wzialem te stworzonka i na jedna z wystaw pozajeciowych tutaj w Palermo robie animacyjke w ktorej te stworki nawiedzaja Palermo;)(pozatym tez swoje obrazy:)).

LINK DO FILMU NA VIMEO

Obrazek to link do Vimeo

mini.png

mam nadzieje ze wkrotce wrzuce kolejne.

pzdr.

Kuba

Edytowane przez Scatmax

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 2,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Fajniusie :) Chyba troszkę przesadziłeś z tą aberracją. Jest taki rozstrzał kanałów, że obraz traci ostrość momentami. Ale rozumiem, że to było zamierzone. Fajne projekty się szykują z tego, co można wyczytać pod filmikiem.. no i patrząc na Minotaura choć to jeszcze inny temat :)

Pozdrawiam

Napisano

teraz widze obrazek:)

Wyglada to przyjemnie, chociaz moze bardziej bym sie jaral, jakbym zobaczyl przylozone do tego pierwotne wersje olejne/akrylowe/witrazowe ;)

Napisano
  • Autor
Fajniusie :) Chyba troszkę przesadziłeś z tą aberracją. Jest taki rozstrzał kanałów, że obraz traci ostrość momentami. Ale rozumiem, że to było zamierzone. Fajne projekty się szykują z tego, co można wyczytać pod filmikiem.. no i patrząc na Minotaura choć to jeszcze inny temat :)

Pozdrawiam

Heh mam cos z ta aberacja ze czesto przesadzam musze poluzowac;).No wlasnie pracuje nad poszczegolnymi backgroundami do tego filmiku i bede robic projekcje z kamery.Bedzie mozna zobaczyc troche Palermo:).

teraz widze obrazek:)

Wyglada to przyjemnie, chociaz moze bardziej bym sie jaral, jakbym zobaczyl przylozone do tego pierwotne wersje olejne/akrylowe/witrazowe ;)

Wkrotce powstanie strona Magdy i bede mogl zapodac jej prace ktore sa punktem wyjscia dla tego filmiku:).

pzdr.

Kuba

Napisano
  • Autor

Witam

Skonczylem te animacyjke 2 dni roboty(tylko malutkie formy mialem zrobione wczesniej) przed wystawa w dodatku malowalem dwa obrazy 2.5x1.6 w tym czasie wiec bylo intensywnie;).Niejestem do konca zadowolony ale fajnie ze tym razem cos nowego bardziej na wesolo:).Filmik razem z animacja "Egress" i dwoma obrazami pokazalem na wystawie "Capolinea" w Spazio Canatella tu w Palermo. Magda(http://vimeo.com/mwegrzyn zachecam do zobaczenia rzeczy Magdy http://vimeo.com/mwegrzyn/videos) tez oczywiscie brala udzial wiec ladnie sie wszystko uzupelnilo moje obrazy z moja animacja i Jej kompozycje z form z ta animacyjka.Wrzuce wkrotce zdjecia obrazow do teczki 2d:)

Obrazek to link do Vimeo.com

mini_for.png

Cos mi vimeo zrobilo na samym poczatku ze obraz jest przez chwile nieruchomy:/

pzdr.

Kuba

Edytowane przez Scatmax

Napisano
  • Autor

Witam

Filmik zrealizowany dla Centrum Sztuki Współczesnej w Toruniu.Promujący festiwal muzyczny Cocart Music Festival.Wyświetlany w internecie i na plazmie 32:9 w holu.

Pierwsza rzecz zrobiona w całości w nowym Blenderze 2.5 - super.

thumb_spot_csw.png

thumb_csw.png

pic_01.png

pic_xl.png

pzdr.

Kuba