Gość RafalPL Napisano 15 Czerwiec 2010 Napisano 15 Czerwiec 2010 Witam mam problem złożyłem PC (wreszcie) bo ile można się na notku męczyć zestaw core i7 860, 8GB RAM, GF250 SSD INTEL 160 + WD 750, Creative X-FI, Win7 X64 no i max 2010 trochę to kosztowało teraz przejdę do problemu który jest uciążliwy błąd pojawia się jak np chce skopiować te same okno i nacisnę żeby np przesunąć nie wiem kompletnie co jest na zeczy czy to wina systemu czy jak bo sterowniki mam najnowsze do wszystkich podzespołów i nie mam z niczym innym problemu tylko z maxem
chudy Napisano 15 Czerwiec 2010 Napisano 15 Czerwiec 2010 a service packa zaisntalowałeś? Ogólnie to pod Win7 3ds 2010 działa.
Gość RafalPL Napisano 15 Czerwiec 2010 Napisano 15 Czerwiec 2010 (edytowane) tak SP1 zainstalowałem no i jakiś hotfix najnowszy na laptopie nie miałem żadnych problemów p[o za tym ze strasznie wolno działał wiec tak poszedłem do sklepu tam gdzie kupowałem dopłaciłem potargowałem się i dałem niecałe 3tys $ za wersje 2011 zainstalowałem hmmm niebo teraz to się pracuje Edytowane 16 Czerwiec 2010 przez RafalPL
Rekomendowane odpowiedzi