Skocz do zawartości

Modo 401 i Syntheyes lub inny program podobny

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Mam wielką prośbę do osób które miały styczność z MODO i programami typu Syntheyes. czy ktoś mógłby mi pomóc jak z programu takiego jak syntheyes wyeksportować plik który odczyta mi modo 401. chwiałbym wstawić model wymodelowany z Modo do filmu nakręconego kamerką. Przeglądałem film instruktażowy na stronie syntheyes z modo ale on tam ma już gotowy script który eksportuje, a w oryginale po instalacji go nie ma. a na stronie nie ma linku do script-u aby eksportować do modo. może jest jakiś inny program który to zrobi.

Z góry dziękuje czekam na wypowiedzi.

clyd3

• Odpowiedzi 2
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Nie, on eksportuje dane z syntheyes jako skrypt perla, który to potem ładujesz w modo. :]

No chyba, że nie ogarniam i się kompletnie mylę.

W syntheyes file -> modo to perl (nie ma tego? to zdaje się integralna część programu) i wybierasz nazwe i miejsce gdzie masz zapisać skrypt.

On podmienił wcześniej zapisany skrypt, może stąd to zakręcenie?

Potem w modo run script i powinno banglać.

pozdro,

uzu

Witam,

Mam wielką prośbę do osób które miały styczność z MODO i programami typu Syntheyes. czy ktoś mógłby mi pomóc jak z programu takiego jak syntheyes wyeksportować plik który odczyta mi modo 401. chwiałbym wstawić model wymodelowany z Modo do filmu nakręconego kamerką. Przeglądałem film instruktażowy na stronie syntheyes z modo ale on tam ma już gotowy script który eksportuje, a w oryginale po instalacji go nie ma. a na stronie nie ma linku do script-u aby eksportować do modo. może jest jakiś inny program który to zrobi.

Z góry dziękuje czekam na wypowiedzi.

clyd3