graqu Napisano 16 Czerwiec 2010 Napisano 16 Czerwiec 2010 (edytowane) Właśnie wstawiam swoją pierwszą finished work jest to salon : 3ds max - mental ray i trochę GIMPA Czas renderingu to około 14h Edytowane 16 Czerwiec 2010 przez graqu
tweety Napisano 16 Czerwiec 2010 Napisano 16 Czerwiec 2010 http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=34648 przeczytaj proszę i wprowadź poprawki w tytule wątku
pressenter Napisano 16 Czerwiec 2010 Napisano 16 Czerwiec 2010 Mogłoby być fajnie gdybyś skorygował kamerę, skontrastował troszkę, no i sprawił, żeby to nie było tak prześwietlone. ;) Sz.
ptfromscr Napisano 16 Czerwiec 2010 Napisano 16 Czerwiec 2010 dziwny dywan i trochę chyba za duży blur na kanapach, albo oczy mi się krzywią :P ogólnie przyjemnie choć chyba trochę za białawo :) pozdrawiam
ryba747 Napisano 16 Czerwiec 2010 Napisano 16 Czerwiec 2010 Niezbyt się postarałeś na pewno mógłbyś włożyć w to więcej pracy i efekt byłby o 10 razy lepszy postaraj się bardziej bo wstawianie gotowych materiałów z maxa i oswietlenie robione 15 min nigdy nie będzie satysfakcjonujące jeżeli to twoje pierwsze kroki w maxie to postaraj się robić wszystko jak najlepiej dzięki temu w przyszłości unikniesz nie potrzebnych błędów
graqu Napisano 18 Czerwiec 2010 Autor Napisano 18 Czerwiec 2010 Nie no co do całej pracy to się zgodze że wstawiałem standardowe mat z maxa i robiłem wszystko w niezłym tempie.I ten dywan nie udał mi się. Ale oświetlenie to ja się dopiero uczytłem na tym i to mi zajeło głównie w tym wszystkim jakiś tam czas. Ale ja szczerze mówiąc jedynie co miał bym się czepić do oświetlenia to duży rozbłysk za oknem, czy właśnie o to głównie chodzi ?
Rekomendowane odpowiedzi