agatfx Napisano 16 Czerwiec 2010 Napisano 16 Czerwiec 2010 Cześć Znalazłam bardzo fajną paletę barw z możliwością próbkowania koloru - z tła :) Jest wersja na Mac'a i PC. http://www.joviancolorpicker.com/index.aspx [ATTACH]72601[/ATTACH]
gryzoon Napisano 18 Czerwiec 2010 Napisano 18 Czerwiec 2010 fajny, ale ma też swoje wady :) używałem go dość długo ale powróciłem do standardowego pickera :)
agatfx Napisano 19 Czerwiec 2010 Autor Napisano 19 Czerwiec 2010 Jak dla mnie to wad nie widzę, same zalety :( A, mozesz napisać o nich? Zapewne moje wrażenia są wynikiem małego doświadzczenia :(
gryzoon Napisano 2 Lipiec 2010 Napisano 2 Lipiec 2010 Dla mnie zasadniczą wadą było to że wybór koloru zawsze trzeba było potwierdzać kolejnym guzikiem USE (o ile dobrze pamiętam) i przyzwyczajony byłem do standardowego pickera, który jest w każdym sofcie - koniec końców wywaliłem go. PS> po tym screenie który wkleiłeś widzę że pojawiła się nowsza wersja niż ja miałem i nie ma tam magicznego guzika USE :) więc pewnie coś poprawili
Rekomendowane odpowiedzi