Ebor Napisano 12 Maj 2004 Napisano 12 Maj 2004 hmm kiedyś takią animacyjke zrobiłem hehe kiedyś w 2003r. No i póki co muzyki sie nie doczekała. Wiem, że słaba ale zawsze jakaś tam jest ;) tu link: http://nadex.com.pl/zapalki.avi
leander Napisano 14 Maj 2004 Napisano 14 Maj 2004 Moglbys zdradzic geneze powstania utworu? Bo ogolnie nie wiem co Cie przekonalo do zrobienia animacji o zapalkach. Jedna konczyna u bohatera nie daje zbyt duzego pola do popisu. I czemu na poczatku sa 4 zapalki a na koncu 5?
Ebor Napisano 14 Maj 2004 Autor Napisano 14 Maj 2004 hehe nie ma jeszcze muzyki ale bedzie (mam nadzieje)Wtedy moze to troche ozywi. leander : na koncu tez są 4 zapalki tylko ta spalona jest juz złamana... :( a opowiesc krótko mówiąc jest o tym, że jak jesteś spalony nie licz na nikogo mimo iż wydaje się miły i przyjacielski - on (oni) mogą Cie jeszcze złamać.. takie tam;)
Elldrigar Vallar Napisano 16 Maj 2004 Napisano 16 Maj 2004 \"Fabuła\" bardzo ciw=ekawa ;-) I taka naturalne;-) Jak dla mnie goood Work;-) Oczywiście jestem początkującym grafikiem(animatorem 3D) Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi