sajrus Napisano 24 Czerwiec 2010 Napisano 24 Czerwiec 2010 mam prośbę czy mógł by mi ktoś pomóc i wrzucić plik w 3dmaxa najlepiej
SSn4k3 Napisano 24 Czerwiec 2010 Napisano 24 Czerwiec 2010 Takowych nie posiadam plików, ale polecę Ci świetny tutorial. Sam miałem problem z BP. http://www.the-blueprints.com/tutorials/youtube/KXtli_raFU0/ Nie przejmuj się, że proporcje nie są IDEALNE, ciężko o to;-) Do tego masa materiałów dodatkowych, zdjęcia, plany itp i powinieneś dać radę;-)
triathlon Napisano 24 Czerwiec 2010 Napisano 24 Czerwiec 2010 Podepnę się pod temat jeżeli pozwolicie... Snake, chodzi Ci o to co jest u mnie w prawym górnym viewporcie? Wszędzie "niby" jest ok, ale w tamtym widoku, widać że coś jest nie tak... Lecz podejrzewam, że to ja robie błąd. Uploaded with ImageShack.us
SSn4k3 Napisano 24 Czerwiec 2010 Napisano 24 Czerwiec 2010 No dokładnie o takie cudaki mi chodziło. Nie jestem w stanie stwierdzić, czy to Twój błąd czy "krzywych" blueprintów, może coś w tym videotutorialu będzie odpowiedź? Gościu przeliczał tam jeszcze jednostki żeby skorygować drobne niedociągnięcia.
Rekomendowane odpowiedzi