rembel Napisano 25 Czerwiec 2010 Napisano 25 Czerwiec 2010 Witać Wszystkich, już troszke zwiedzam to forum, teraz nadejszła chwile że wrzuce coś od siebie, proszę Was o konstruktywną krytykę.
emmilius Napisano 26 Czerwiec 2010 Napisano 26 Czerwiec 2010 Napisz coś więcej co to jest, znaczy olej czy akryle na czym i jaki format. Generalnie to co tu przedstawiłeś wszystko jest z jednego tworzywa i draperia i przedmioty wyglądają jakby były wykonane z tego samego materiału. Pomijając to ja np nie mogę się dopatrzyć co tak właściwie namalowałeś, czy to u góry to słoik? :/ a może coś innego, co do reszty to nawet pomysłów nie mam - strasznie naciapane pędzlem i przez to mało czytelne. Spróbuj może na początek namalować jakiś pojedyńczy przedmiot skoro nie władasz biegle medium. Pzdr.
rembel Napisano 27 Czerwiec 2010 Autor Napisano 27 Czerwiec 2010 dzięki za komentarz, co do formatu to 100x70 cm, karton, akryl, to jest taki speed na dużym formacie czas około 30 minut, to takie moje wprawki, cały czas trenuje.
rembel Napisano 27 Czerwiec 2010 Autor Napisano 27 Czerwiec 2010 szybki szkicowy obrazek, format 50x70 cm akryl na kartonie (czas 15 min)
rembel Napisano 27 Czerwiec 2010 Autor Napisano 27 Czerwiec 2010 a co do tego ostatniego obrazka to malowany z natury,
Coyote Napisano 27 Czerwiec 2010 Napisano 27 Czerwiec 2010 mi osobiście było by szkoda farby na takie speedy lepiej wyciągnąć brystol i ołówek ew tablet :) lepiej przysiedzieć przeprowadzić analizę przedmiotów skontrować żeby to miało ręce i nogi ta ostatnia babka nie anatomiczna pozdro :)
emmilius Napisano 27 Czerwiec 2010 Napisano 27 Czerwiec 2010 Jak malujesz na większym formacie (50x70 to dla mnie większy =]) odchodź czasem od obrazka i popatrz na niego z daleka. Można nieco błędów wyłapać.
Rekomendowane odpowiedzi