Napisano 26 Czerwiec 201014 l Witam Mam mały problem (tylko w jednym projekcie w innych jest wszystko oki i jak od początku uruchomię program to też jest oki ), podczas gdy np przesuwam jakiś obiekt i trzymam klawisz ctrl powinien on przesunąć mi się o 1.000 w zależności od osi x z y, a w tym jednym projekcie coś przestawiłem i nie idzie przesuwać o 1.000 tylko tak jak by w ogóle nie używał ctrl proszę o pomoc.
Napisano 26 Czerwiec 201014 l Opcje View & Controls, odznacz "przenieś" (Grab/Move) pod Snap to grid.
Napisano 26 Czerwiec 201014 l Spróbuj wyłączyć perspektywę i spojrzeć od góry. P.S. I upewnij się że nie masz snapa.
Napisano 26 Czerwiec 201014 l Autor W opcjach "snap to grid: mam wszystko odznaczone (zaznaczone mam jedynie "global pivot"), a zamiast " auto perspectiv mam zaznaczone "around selektion". Mimo to cały czas nie mogę przesuwać przy pomocy ctrl (o 1.000) tylko przesuwa mi się jak bym w ogóle ctrl mi nie działał.
Napisano 26 Czerwiec 201014 l Autor Już mam dac77 dzięki wielkie to była wina snapa tak jak mówiłeś. Edytowane 26 Czerwiec 201014 l przez speed646