Napisano 1 Lipiec 201014 l Witam mam problem z kopiowalem w curve editor... za cholere nie moge nic na ten temat znalezc. ani nic nie pomaga... skopiowane klucze sa zupelnie inne?! Zielona ramka to klucze skopiowane z czerwonej... moze ktos ma problem. Pomocy
Napisano 1 Lipiec 201014 l Autor Witam mam problem z kopiowalem w curve editor... za cholere nie moge nic na ten temat znalezc. ani nic nie pomaga... skopiowane klucze sa zupelnie inne?! Zielona ramka to klucze skopiowane z czerwonej... moze ktos ma problem. Pomocy 3ds max 2010.
Napisano 1 Lipiec 201014 l Autor Zwykłe przesunięcie z Shift nie działa? No w tym rzecz ze z shiftem przesuwam i juz linie sa inne... i to jest moj problem ;/ a w pracy siedza i mnie naciskaja o animacje a tu taki bubel sie robi. sprobuje wgrac service pack... moze cos pomoze !EDIT SP i Hotfixy nic nie daly... Edytowane 1 Lipiec 201014 l przez Wichur
Napisano 1 Lipiec 201014 l Ach tak :) Biped :] Nikt Cię przed Bipedem jeszcze nie przestrzegł? Masz Ci los.. hyh. Kilka pomysłów. 1 - spróbuj kopiować klucze w DopeSheet a nie w Curve editorze. 2 - spróbuj zapisać tą sekwecję jaką już masz zanimowaną do klipu i później dokleić w Motion Mixerze. Powinno działać bezbłędnie jak chodzi o Bipeda. Miałem okazję kleić masę danych z mocapu w ten sposób i mixer ładnie bezszwowo zapętlał sekwencje.
Napisano 2 Lipiec 201014 l Autor Ach tak :) Biped :] Nikt Cię przed Bipedem jeszcze nie przestrzegł? Masz Ci los.. hyh. Kilka pomysłów. 1 - spróbuj kopiować klucze w DopeSheet a nie w Curve editorze. 2 - spróbuj zapisać tą sekwecję jaką już masz zanimowaną do klipu i później dokleić w Motion Mixerze. Powinno działać bezbłędnie jak chodzi o Bipeda. Miałem okazję kleić masę danych z mocapu w ten sposób i mixer ładnie bezszwowo zapętlał sekwencje. Dzięki Kris :) pomoglo z mixerem, zapomnialem w ogole, ze to istnieje :D :-) No i Motion Flow daje plynnosc pomiedzy i to mi bardziej pomoglo :) Edytowane 2 Lipiec 201014 l przez Wichur