Dominick Napisano 2 Lipiec 2010 Napisano 2 Lipiec 2010 Witam mam maly problem pogrupowalem model auta na kola w sklad wchodza felgi hamulce itp i bude czyli reszte... moj problem polega na tym ze nie moge dodac reactora car wheel.. biore np child i na kolo i nie moge macie jakies sugestie pozdrawiam
CgBartosz Napisano 2 Lipiec 2010 Napisano 2 Lipiec 2010 Pewnie cos w z tym grupowaniem.. Moze z niego wynikac jakas zaleznosc nie pozwalajaca na operacje ktora probujesz wykonac. Pokaz screeny z viewportu bo ciezko jednoznacznie odpowiedziec.
Lukasz_D Napisano 2 Lipiec 2010 Napisano 2 Lipiec 2010 moze sie przyda http://www.republicofcode.com/tutorials/3ds/wheel/
Dominick Napisano 2 Lipiec 2010 Autor Napisano 2 Lipiec 2010 lukasz przydalo sie... problem polega na tym ze nie widzi tego samochodu... polozylem pod nim plane i jak biore na niego to zaznacza plane pod nim
Dominick Napisano 2 Lipiec 2010 Autor Napisano 2 Lipiec 2010 (edytowane) a moze zle grupowalem... bo uzywalem opcji group.. a teraz widze ze jest jeszcze assemble a moze jest jakis sposob zeby to poprostu ze soba wszystko zlinkowac... zeby sie trzymalo kupy bo robilem to kawalkami i mam ok 20 roznych bryl Edytowane 2 Lipiec 2010 przez Dominick
Lukasz_D Napisano 2 Lipiec 2010 Napisano 2 Lipiec 2010 prawde mowiac to nigdy tego nie uzywalem ale na pewno sa pluginy (uzywalem ale juz nie pamietam ktorych) do robienia takiego czegos. To moze takim pluginem to zrobisz ? poszukaj tu http://www.maxplugins.de/
Dominick Napisano 4 Lipiec 2010 Autor Napisano 4 Lipiec 2010 (edytowane) nic nie zdzialalem... przejrzalem milion tutkow i nic... kola sie nie kreca a jak chce zeby jechal po wybranej lini to zachowuje sie jakby byl caly sklejony masakra... juz nie daje rady Edytowane 4 Lipiec 2010 przez Dominick
Dominick Napisano 4 Lipiec 2010 Autor Napisano 4 Lipiec 2010 a tutaj daje screena z blatu z tamtym problemem.... jak widac wybieram child albo to wyzej i nie moge zaznaczyc samochodu dlaczego
CgBartosz Napisano 7 Lipiec 2010 Napisano 7 Lipiec 2010 Jestem ciekaw co siedzi w tej scenie ale nie czytasz prywatnych wiadomosci forumowych.
oley Napisano 7 Październik 2010 Napisano 7 Październik 2010 poradziłeś sobie ?? ja też walczę z takim samym problemem jak byś coś więcej wiedział daj znać
Kris_R Napisano 7 Październik 2010 Napisano 7 Październik 2010 Ja ze swojej strony mogę polecić darmowy skrypt MadCar. Sprawdził się już kilka razy bez zarzutu na moim polu walki.
Rekomendowane odpowiedzi