bogen Napisano 16 Lipiec 2010 Napisano 16 Lipiec 2010 Jak w temacie nie potrafie znalesc tego w ustaiweniach. Bardzo prosze o kąkretną szybką odpowiedź bede bardzo wdzięczny...
Gość User190 Napisano 16 Lipiec 2010 Napisano 16 Lipiec 2010 zginĄł!! Przeglądarki podkreślają Ci błedy ortograficzne człowieku! zresetuj sobie ustawienia maxa i bd po problemie.
bbandi Napisano 16 Lipiec 2010 Napisano 16 Lipiec 2010 (edytowane) A co do tematu to tak jak chłopaki piszą: customize -> custom ui and defaults switcher -> default + restart max Edytowane 17 Lipiec 2010 przez Adek
marysia^ Napisano 16 Lipiec 2010 Napisano 16 Lipiec 2010 (edytowane) Customize -> Customize User Interface -> Keyboard -> zobacz jaki masz klawisz przypisany lub przypisz sobie on/off bocznego paska. Moge sie mylic, ale defaultowo cos z numerycznej klawiatury. Na tej liscie mozna znalezc wiele przydatnych komend, do ktorych nie ma dostepu 'z ikonek'. lub Customize -> Load Default Settings (zapisujac sobie ustawienia wczesniej do innego pliku) lub jesli to nie pomoglo - skasowac/przeniesc plik z konfiguracja viewportu - w glownym katalogu maxa *.ini; nazwy nie pomne. -- na miły Bóg panowie! Edytowane 17 Lipiec 2010 przez marysia^
adek Napisano 17 Lipiec 2010 Napisano 17 Lipiec 2010 Witam w ten sobotni upalny poranek i kasuję posty na dzień dobry. Autor chyba zrozumiał, ale dyskusja o błedach ortograficznych i przepychanki. Dajcie spokój. Sorry, zostawiam posty w temacie.
bogen Napisano 17 Lipiec 2010 Autor Napisano 17 Lipiec 2010 Bardzo dziękuje pomogło, chciałem tez przeprosić że wzbudziłem tak negatywne odczucia przez mój błąd ortograficzny, Jedyne co mogę powiedzieć na swoje usprawiedliwienie to to ze nie jestem Polakiem. Niemniej jeszcze raz dziękuję za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi