qjub Napisano 22 Lipiec 2010 Napisano 22 Lipiec 2010 Błagam pomóżcie..... niewiem co zrobiłem nie tak ale po przejsiu na widok z kamery i włączeniu trybu "walk through" niedziała mi sterowanie WSAD :( strasze mnie to irytuje ze niepotrafie tego spowrotem włączyć... OCB?? z gory dzieki za pomoc!
XaoC Napisano 23 Lipiec 2010 Napisano 23 Lipiec 2010 Nie ma co szukac. Polecam ci przeinstalowanie z kompletnym wyrzuceniem wszystkich smieci. Rejestr i te sprawy. Takie rzeczy sie dzieją. Ja mam na licencjackiej wersji mayki np ze wiesza mi sie cala WINDA (!!!) po cieciu polygonow. Jutro uderzam do pokoju programistow blagac o przeinstalowanie badz cokolwiek, bo bez tego to slabo.... No czasami brutalne sposoby sa najlepsze @EDIT - i to tak bezczelnie bez "2"
el_presidente Napisano 23 Lipiec 2010 Napisano 23 Lipiec 2010 Czasem czułość jest za niska. Spróbuj zresetować poprzez alt + [ a jak to nie pomoże, to wiele razy przyciskaj klawisz ] do czasu uzyskania efektu.
qjub Napisano 23 Lipiec 2010 Autor Napisano 23 Lipiec 2010 próbowałem z czułośćią ale moj 3d jest jakiś nieczuły na moje czułośći ;) generalnie jak tylko wciskam klawisz np W odrazu wchodzi mi na inną komende mimo iż wlak through jest włączone..... reinstalacja jest ostatecznością ;) ale chce jeszcze powalczyc i to naprawic...
el_presidente Napisano 23 Lipiec 2010 Napisano 23 Lipiec 2010 W takim razie na górnej belce sprawdź czy nie masz wyłączonej opcji Keyboard Shortcut Override Toggle. Ikona pomiędzy "select and manipulate" i snap (pierwszy magnes). To na 99% to.
Rekomendowane odpowiedzi