qjub Napisano 22 Lipiec 2010 Share Napisano 22 Lipiec 2010 Błagam pomóżcie..... niewiem co zrobiłem nie tak ale po przejsiu na widok z kamery i włączeniu trybu "walk through" niedziała mi sterowanie WSAD :( strasze mnie to irytuje ze niepotrafie tego spowrotem włączyć... OCB?? z gory dzieki za pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaoC Napisano 23 Lipiec 2010 Share Napisano 23 Lipiec 2010 jaki progs? bo bedzie szybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qjub Napisano 23 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2010 3dmax 9 vray Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaoC Napisano 23 Lipiec 2010 Share Napisano 23 Lipiec 2010 Nie ma co szukac. Polecam ci przeinstalowanie z kompletnym wyrzuceniem wszystkich smieci. Rejestr i te sprawy. Takie rzeczy sie dzieją. Ja mam na licencjackiej wersji mayki np ze wiesza mi sie cala WINDA (!!!) po cieciu polygonow. Jutro uderzam do pokoju programistow blagac o przeinstalowanie badz cokolwiek, bo bez tego to slabo.... No czasami brutalne sposoby sa najlepsze @EDIT - i to tak bezczelnie bez "2" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el_presidente Napisano 23 Lipiec 2010 Share Napisano 23 Lipiec 2010 Czasem czułość jest za niska. Spróbuj zresetować poprzez alt + [ a jak to nie pomoże, to wiele razy przyciskaj klawisz ] do czasu uzyskania efektu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qjub Napisano 23 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2010 próbowałem z czułośćią ale moj 3d jest jakiś nieczuły na moje czułośći ;) generalnie jak tylko wciskam klawisz np W odrazu wchodzi mi na inną komende mimo iż wlak through jest włączone..... reinstalacja jest ostatecznością ;) ale chce jeszcze powalczyc i to naprawic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el_presidente Napisano 23 Lipiec 2010 Share Napisano 23 Lipiec 2010 W takim razie na górnej belce sprawdź czy nie masz wyłączonej opcji Keyboard Shortcut Override Toggle. Ikona pomiędzy "select and manipulate" i snap (pierwszy magnes). To na 99% to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qjub Napisano 23 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2010 MISTRZ !!! :) dzieki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el_presidente Napisano 23 Lipiec 2010 Share Napisano 23 Lipiec 2010 na zdrowie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi