aldemoro Napisano 24 Lipiec 2010 Napisano 24 Lipiec 2010 Witam Mam taką prośbę, a mianowicie mam naszkicowaną postać ołówkiem i chciałbym ją pokolorować w photoshopie. Próbowałem to zrobić kilkakrotnie, ale wyszło dość banalnie i brzydko. Chciałbym się dowiedzieć, czy ktoś z forumowiczów mógłby pomóc. W zamian mogę się jakoś odwdzięczyć najlepiej czymś związanym z informatyką, może tworzeniem stron. Pozdrawiam serdecznie i z góry bardzo dziękuję.
Double_G Napisano 24 Lipiec 2010 Napisano 24 Lipiec 2010 Najlepiej zapostuj tutaj co ci wyszło i wtedy będzie się można zastanawiać co i jak poprawić
kamil.ochel Napisano 25 Lipiec 2010 Napisano 25 Lipiec 2010 zrob sobie nowa warstwe ustaw jej tryb mieszania na overlay/nakładka lub inne soft light (testuj z tym) i maluj twardym pedzlem z pelnym kolorem. powinno jakość iść ;)
kamil.ochel Napisano 25 Lipiec 2010 Napisano 25 Lipiec 2010 zrob sobie nowa warstwe ustaw jej tryb mieszania na overlay/nakładka lub inne soft light (testuj z tym) i maluj twardym pedzlem z pelnym kolorem. powinno jakość iść ;)
Rekomendowane odpowiedzi