Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

yo! to tym razem też spróbuję coś podłubać..

ja niestety od dawna już nie mam zbytnio kontaktu z grami, więc zmuszony jestem sięgnąć do staroci...robię tego pana z prawej z tarczą...może ktoś pamięta :]

Lost_Vikings_snes_ScreenShot1.jpg

a to mój koncept na szybko...niestety nie mam pod ręką chwilowo tabletu ni skanera..stąd też takie brzydkie zdjęcie ołówka...w każdym razie mniej więcej tak to widzę..

p7253335copy.jpg

pzdr.

Edytowane przez maciekG

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 1,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

yo! to tym razem też spróbuję coś podłubać..

ja niestety od dawna już nie mam zbytnio kontaktu z grami, więc zmuszony jestem sięgnąć do staroci...robię tego pana z prawej z tarczą...może ktoś pamięta :]

Lost_Vikings_snes_ScreenShot1.jpg

a to mój koncept na szybko...niestety nie mam pod ręką chwilowo tabletu ni skanera..stąd też takie brzydkie zdjęcie ołówka...w każdym razie mniej więcej tak to widzę..

p7253335copy.jpg

pzdr.

Edytowane przez maciekG

Napisano
  • Autor

no to powoli w 3D..na razie pół limitu poleciało (nie czuję w ogóle tego ile to jest 1000tri:) )

broda finalnie nie wiem czy nie będzie załatwiona teksturą..ale póki co łatwiej mi się modeluje gdy ją widzę...nogi do poprawy na pewno

pzdr.

001lr.jpg

Napisano
  • Autor

heh..nie, nie specjalnie..to raczej brak doświadczenia, dzięki za radę pokombinuję z tym..może w ogóle dojdzie jeszcze jeden podział..

Napisano
  • Autor

ok..chyba powoli koniec modelu..zostało jeszcze sporo poly w sumie, ale jakoś nie mam weny na co je wykorzystać..

002copym.jpg