Napisano 25 Lipiec 201014 l yo! to tym razem też spróbuję coś podłubać.. ja niestety od dawna już nie mam zbytnio kontaktu z grami, więc zmuszony jestem sięgnąć do staroci...robię tego pana z prawej z tarczą...może ktoś pamięta :] a to mój koncept na szybko...niestety nie mam pod ręką chwilowo tabletu ni skanera..stąd też takie brzydkie zdjęcie ołówka...w każdym razie mniej więcej tak to widzę.. pzdr. Edytowane 27 Lipiec 201014 l przez maciekG
Napisano 25 Lipiec 201014 l Autor yo! to tym razem też spróbuję coś podłubać.. ja niestety od dawna już nie mam zbytnio kontaktu z grami, więc zmuszony jestem sięgnąć do staroci...robię tego pana z prawej z tarczą...może ktoś pamięta :] a to mój koncept na szybko...niestety nie mam pod ręką chwilowo tabletu ni skanera..stąd też takie brzydkie zdjęcie ołówka...w każdym razie mniej więcej tak to widzę.. pzdr. Edytowane 27 Lipiec 201014 l przez maciekG
Napisano 27 Lipiec 201014 l Autor no to powoli w 3D..na razie pół limitu poleciało (nie czuję w ogóle tego ile to jest 1000tri:) ) broda finalnie nie wiem czy nie będzie załatwiona teksturą..ale póki co łatwiej mi się modeluje gdy ją widzę...nogi do poprawy na pewno pzdr.
Napisano 27 Lipiec 201014 l zapowiada sie spoko :) facy na rekach specjalnie ulorzyles w ta strone ? bo ja z reguły obracam je o 45 stop.
Napisano 27 Lipiec 201014 l Autor heh..nie, nie specjalnie..to raczej brak doświadczenia, dzięki za radę pokombinuję z tym..może w ogóle dojdzie jeszcze jeden podział..
Napisano 8 Sierpień 201014 l Autor ok..chyba powoli koniec modelu..zostało jeszcze sporo poly w sumie, ale jakoś nie mam weny na co je wykorzystać..