maciekG Napisano 25 Lipiec 2010 Napisano 25 Lipiec 2010 (edytowane) yo! to tym razem też spróbuję coś podłubać.. ja niestety od dawna już nie mam zbytnio kontaktu z grami, więc zmuszony jestem sięgnąć do staroci...robię tego pana z prawej z tarczą...może ktoś pamięta :] a to mój koncept na szybko...niestety nie mam pod ręką chwilowo tabletu ni skanera..stąd też takie brzydkie zdjęcie ołówka...w każdym razie mniej więcej tak to widzę.. pzdr. Edytowane 27 Lipiec 2010 przez maciekG
maciekG Napisano 25 Lipiec 2010 Autor Napisano 25 Lipiec 2010 (edytowane) yo! to tym razem też spróbuję coś podłubać.. ja niestety od dawna już nie mam zbytnio kontaktu z grami, więc zmuszony jestem sięgnąć do staroci...robię tego pana z prawej z tarczą...może ktoś pamięta :] a to mój koncept na szybko...niestety nie mam pod ręką chwilowo tabletu ni skanera..stąd też takie brzydkie zdjęcie ołówka...w każdym razie mniej więcej tak to widzę.. pzdr. Edytowane 27 Lipiec 2010 przez maciekG
maciekG Napisano 27 Lipiec 2010 Autor Napisano 27 Lipiec 2010 no to powoli w 3D..na razie pół limitu poleciało (nie czuję w ogóle tego ile to jest 1000tri:) ) broda finalnie nie wiem czy nie będzie załatwiona teksturą..ale póki co łatwiej mi się modeluje gdy ją widzę...nogi do poprawy na pewno pzdr.
Plugawiciel Napisano 27 Lipiec 2010 Napisano 27 Lipiec 2010 zapowiada sie spoko :) facy na rekach specjalnie ulorzyles w ta strone ? bo ja z reguły obracam je o 45 stop.
maciekG Napisano 27 Lipiec 2010 Autor Napisano 27 Lipiec 2010 heh..nie, nie specjalnie..to raczej brak doświadczenia, dzięki za radę pokombinuję z tym..może w ogóle dojdzie jeszcze jeden podział..
maciekG Napisano 8 Sierpień 2010 Autor Napisano 8 Sierpień 2010 ok..chyba powoli koniec modelu..zostało jeszcze sporo poly w sumie, ale jakoś nie mam weny na co je wykorzystać..
Rekomendowane odpowiedzi