Morphe Napisano 7 Sierpień 2010 Napisano 7 Sierpień 2010 pozdrowienia z wakacji :) robota na poziomie prosze pana.:)
hamek1990 Napisano 12 Sierpień 2010 Napisano 12 Sierpień 2010 Mega klimatyczne oświetlenie... 5* leci... oby więcej takich prac... cudo ;p Drzewa to jakiś plugin jeśli tak to powiedz mi jaki... a co z trawą v-ray scatter?? czy coś innego??
Touch Napisano 12 Sierpień 2010 Napisano 12 Sierpień 2010 Powiem tylko, że jak tak dalej będzie to odżywiał się będę przez rurkę bo szczęka odmówi posłuszeństwa przez nadmierne rozdziawianie. W rozdziawieniu słomka się trzymać nie będzie:P simonhc, obrzydliwie pięknie. Oby więcej taki prac:)
simonhc Napisano 12 Sierpień 2010 Autor Napisano 12 Sierpień 2010 Peter_f- hehe, dzieki za cukierki, duzo to dla mnie znaczy Tweester- Siatek nie renderowalem, postaram sie wrzucic screeny. polycount- wiekszosc poszla do proxy ale sceny na poziomie 8mln (zdaje sobie sprawe ze mozna to usprawnic) Swiatla- w dziennych setach direct light maxowy spiety z vray skyem w envi Nocne sety podobnie swiecone plus v ray light sferyczne do doswietlenia wnetrz oraz iesy w photometrycznych swiatelkach Tolas- Gracias! Morphe- dzieki, ciesze sie ze Ci sie podoba, sam namowiles mnie na pinusy:D Hamek1990- thx! drzewa w Onyxie, trawa adv. painter Touch- dziekuje!
Rekomendowane odpowiedzi