Bola5 Napisano 2 Sierpień 2010 Share Napisano 2 Sierpień 2010 (edytowane) To jest Ziyi Zhang. Nie umiałam narysować jej bluzki, dlatego jest tylko do tego momentu narysowana ^-^. Mam nadzieję, że mimo to wam się podoba^-^ Edytowane 2 Sierpień 2010 przez Bola5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 2 Sierpień 2010 Share Napisano 2 Sierpień 2010 overpaint? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 2 Sierpień 2010 Share Napisano 2 Sierpień 2010 Myślę, że to nie overpaint ponieważ finalny malunek trochę nie zgadza się z oryginalnym zdjęciem (lekko zaburzone proporcje)..tylko mam pewne przypuszczenia, że kolory pobierane pipetą :P Gdzieniegdzie trochę brudno, ale generalnie ładny portret. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bola5 Napisano 2 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2010 Dzieki. Tak kolory pobierałam by mieć te same. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frank600 Napisano 2 Sierpień 2010 Share Napisano 2 Sierpień 2010 Sztuka to wyłapać je samemu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi