pentagon Napisano 4 Sierpień 2010 Napisano 4 Sierpień 2010 Tak jak w temacie niewiem czy dobrze robie... juz jedna prace popsułem i chce waszej porady...
mirach Napisano 4 Sierpień 2010 Napisano 4 Sierpień 2010 zle robisz. za szybko idziesz w detal, pierw zrob pozadnie bryle samochodu, potem sie bierz za wycinanie dziur na reflektory itp.
Gość dolek17 Napisano 4 Sierpień 2010 Napisano 4 Sierpień 2010 1.rozłóż równo siatkę czyli staraj się mieć równe odstępy pomiędzy krawędziami 2.masz za ostre i krzywe łuki, trzeba zaokrąglić 3.nie wiem czy dobrze mowie czy się używa obu modyfikatorów wygładzania czyli TS i MS, wiec musisz się zdecydować na któryś bo potem będą problemy po czwarte pooglądaj prace użytkowników z tematu WIP (samochody) zobaczysz gdzie robisz błędy
pentagon Napisano 4 Sierpień 2010 Autor Napisano 4 Sierpień 2010 dzięki... może mi sie uda cos z tego zrobić xD
Lukasz_D Napisano 4 Sierpień 2010 Napisano 4 Sierpień 2010 Jest taki tutek step by step fiata 500 jesli dobrze pamietam - to powinno pomoc a jak nie to na youtube sa wideotutki - na pewno jest ich kilka ale pamietam ze step by step ktos pokazywal jak wymodelowac golfa. Zobacz to pomoze zrozumiec troche :)
Rekomendowane odpowiedzi