Napisano 21 Maj 200420 l Autor projekt jest już prawie gotowy, zostały tylko wycieraczki i już rendering. Ten numer na oponie to tak pokazałem, że potrafię takie rzeczy robić. pozdrawiam
Napisano 22 Maj 200420 l Autor będę musiał zmiejszyć ilość poligonów bo komputer nie wyrabia ten renderin rzeźbił 2 godziny i 27 min. Musze popracować nad tym. Teraz tylko zbudować scenę i gotowe. A w planach a w łaściwie już zacząłem w ubiegłym roku modelować warszawę m20 (garbusa) pozdrawiam
Napisano 22 Maj 200420 l chcialem juz poprosic o anitaliasing ale skoro ponad 2 godziny to lepiej nie denerwowac grill z przodu tez bedzie modelowany?
Napisano 22 Maj 200420 l Autor w zasadzie to niewiem, czy gril będzie modelowany a to dlatego, że w niektórych modelach widziałem srebrne listwy wzdłużne a w innych czarne siatki. Jeszcze się zastanowię może jednak czarna siatka.
Napisano 22 Maj 200420 l Mam taką małą sugestię co do tła - ustaw samochód na tle starodawnego rynku i jeśli jest to możliwe(wiem że komp odmawia posuszeństwa) poakaż autko w iinym kolorze - nie musi być to rendering super jakości, po prostu na czarnym obiekcie nie widać całego uroku tego pięknego modelu -pozdrawiam-
Napisano 22 Maj 200420 l Ładniutki samochodzik. Ile ma poligonów ?? Aha prawy kierunkowskaz i znaczek zostały troche wcięte i lewy kierunkowskaż zaczyna latać :]
Napisano 23 Maj 200420 l nie dasz się złapać na popełnieniu błędu (którego nie masz)... i bardzo dobrze :> podziwiam ludzi, którzy modelują każdą pierdółkę, tak trzymaj pozdrawiam
Napisano 24 Maj 200420 l Sory ale sam zobacz sobie na renda przed moim postem i zauważysz że nie pisałem dla żartów. Przyznaje sie do pomyłki ale nie bijcie :]
Napisano 24 Maj 200420 l Autor nic się nie stało, chociaż w pierwszej chwili sprawdzałem swój obiekt i zastanawiałem się gdzie jest ten błąd. To tylko czasami gra świateł albo perspektywa kamery powoduje , że powstają złudzenia. pozdrawiam