Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Projekt stworzony w całości w 3ds maxie + vray. Model samochodu został wykonany bez jakichkolwiek blueprintów, taka czysta improwizacja :) Jeśli chodzi o "zimowy" render w tle użyte zostało zdjęcie z serwisu stockowego + drobna korekta w ps. Scena górska jest już własnym dziełem. Pozdrawiam :)

aerton_winter.jpg

aerton_mountains.jpg

aerton_clay.jpg

Edytowane przez Jarkaos
  • Odpowiedzi 6
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Bardzo ładnie. Ta szczęka wygląda trochę dziwnie ale to rzecz gustu. Podoba mi się tył - ma w sobie coś z oldsmobila. Tak generalnie to ma charakter Corvette. Jedyny zgrzyt to płatki w lakierze wydają się być zbyt duże. Pierwszy render najlepszy. Drugi źle skadrowany.

Napisano

Wygląda całkiem ciekawie, niepodobają mi się tylko niektóre krzywizny zbytnie "niekonsekwencje kształtu" w niektórych miejscach np na światłach, albo to przetłoczenie na masce - dziwnie zakończone, zbyt duże wybulenie maski.

Skoro zrobiłeś wnętrze, a wygląda na dużo pracy to czemu nie wykorzystałeś go w prezentacji modelu trochę szkoda włożonej pracy. Życzę Ci aby kolejny koncept był jeszcze lepszy i proponuję pierwsze szkice porobić na kartce.peace

Napisano

mi się jakoś średnio podoba. na pierwszym renderze texturka asfaltu za duża, chyba ze miay by to byc kamienie :P

zrób jeszcze jakiś render :)

Napisano (edytowane)

Inspiracją do stworzenia modelu była chęć połączenia jaguara e-type z jednym z ostatnich modeli aston martina. W końcu obłe kształty jaguara wygrały i mniej więcej w takiej stylistyce postanowiłem utrzymać linie samochodu. Projekt "aertona" wchodził w skład pracy dyplomowej, której tematem była kampania reklamowa fikcyjnie stworzonej marki. Poza luźnymi renderami były to również projekt reklamy prasowej, strona www oraz spot tv i to właśnie w spocie ująłem wnętrze samochodu. Jeśli chodzi zaś o "asfalt"... to miały być kamienie :) choć z tego co widzę efekt nie wyszedł tak jak powinien :)

Edytowane przez Jarkaos

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności