Napisano 17 Sierpień 201014 l Witajcie, Pomyślałem, że warto tę informację wrzucić na forum, ponieważ zapewne nie tylko w moim przypadku Gwiezdne wojny George'a Lucasa okazały się bodźcem kierującym mnie na życiowe tory grafika komputerowego :) Pewnie także niejednemu forumowiczowi często służyły za inspirację albo zachęte do tworzenia czegoś własnego. Poza tym fajno byłoby spotkać się z userami max3d na żywo i można by uznać to za okazję do takiego spontanicznego mini-meetingu :) W związku z tym jako jeden z współorganizatorów eventu z przyjemnością informuję, że: Dnia 11 września 2010 roku w Centrum Kongresowym Opera Nova w Bydgoszczy oraz na Wyspie Młyńskiej w Bydgoszczy odbędzie się druga edycja największego w Polsce zlotu fanów Gwiezdnych wojen - StarForce 2010. W związku z 30-leciem powstania epizodu V "Imperium kontratakuje", celebrować będziemy wraz z Davidem Prowse'em - aktorem, który wcielił się w rolę Dartha Vadera w klasycznej trylogii Star Wars (IV, V, VI) W programie imprezy: - spotkania z zaproszonymi gośćmi - przedstawienie teatralne - konkursy - prelekcje - wystawy Wstęp wolny Po szczegółowe informacje odsyłam na tę stronkę: www.starforce.eu Impreza poprzedzona jest ogólnopolską kampanią reklamową i skierowana jest do ludzi, którzy niekoniecznie są nerdycznymi maniakami, ale także do tych, którzy Gwiezdne wojny widzieli jednokrotnie lub też w ogóle. Sam event odbywa się z ramienia województwa Kujawsko-pomorskiego i jest sporym wydarzeniem - zeszłoroczna edycja zdobyła I-sze miejsce w konkursie Złote Formaty na najlepszą imprezę promującą region w Polsce. Zapraszam :) Edytowane 17 Sierpień 201014 l przez ArTooRo