EthicallyChallenged Napisano 12 Styczeń 2011 Share Napisano 12 Styczeń 2011 Huraa! Wysłuchał nas! Ludzie, męczyć go to pokaże więcej ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adaś0101 Napisano 13 Styczeń 2011 Share Napisano 13 Styczeń 2011 Świetne spidy, chyba ten z SU 35 najbardziej mi przypadł do gustu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad11 Napisano 13 Styczeń 2011 Share Napisano 13 Styczeń 2011 Spidy świetne, cieszą oko. 5-10 minut każda..??!! I kolory z oryginałów pipetą brane, czy z głowy tak ładnie trafione..? W każdym razie prosimy o więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
theosone Napisano 13 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2011 starałem się odejść od rysowania kreską, całe życie tak rysowałem i było ciężko samą plamą działać, ale czuje się w tym dość wygodnie więc będę próbował dalej. Kolory pobierałem pipetą z fotki, ale tylko tony główne, pośrednie robiłem już pochodnimi pobranego. Jeszcze nie za bardzo wychodzi mi wyciąganie koloru ze słabej moim zdaniem palety fotoszopa no i ciężko mi dobrać kolor na oko kiedy każdy kolor odbieramy inaczej w zależności od kontekstu i otoczenia... pozostaje mi ćwiczyć... dzięki za komenty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi