Scyzor Posted May 19, 2004 Share Posted May 19, 2004 Witam, poszukuję, jakiejś książki do nauki MAXScripta. Nie wiem czy coś takiego wogóle istnieje... Nie chodzi mi o naukę od podstaw, tylko coś bardziej zaawansowanego... Chyba że znacie gdzieś w sieci jakiś dobry artykuł, walczę z NURBS\'ami i mam trochę kwestii, które chciałbym wyjaśnić... Byłbym bardzo wdzięczny za info ;) pzd Scyzor Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr Ug Posted May 19, 2004 Share Posted May 19, 2004 Tylko z amazona. W Polsce brak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orion Posted May 19, 2004 Share Posted May 19, 2004 DruG ma rację. Kolejny przykład zacofania polski :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nimrod Posted May 19, 2004 Share Posted May 19, 2004 w \"3d studio max f/x\" jest troszkę, jeden rozdział Link to comment Share on other sites More sharing options...
lechoo Posted May 19, 2004 Share Posted May 19, 2004 Na amazonie jakis czas temu byla ksiazka \"mastering maxscript & the sdk\", czy jakos tak. Pewnie w paru ksiazkach o maxie znalazly by sie jakies pojedyncze rozdzialy, ale to pewnie zupelne podstawy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scyzor Posted May 20, 2004 Author Share Posted May 20, 2004 Kurka to mnie nie pocieszyliście.... Trochę tego MAXScripta obczajam, ale użeram się z jednym problemem, a i kilka kolejnych w perspektywie... No nic, popatrzę na amazonie... pzd Scyzor Link to comment Share on other sites More sharing options...
lechoo Posted May 20, 2004 Share Posted May 20, 2004 Jakby co wrzucaj pytania na forum, w koncu po to jest :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts