Gość Scyzor Napisano 19 Maj 2004 Share Napisano 19 Maj 2004 Witam, poszukuję, jakiejś książki do nauki MAXScripta. Nie wiem czy coś takiego wogóle istnieje... Nie chodzi mi o naukę od podstaw, tylko coś bardziej zaawansowanego... Chyba że znacie gdzieś w sieci jakiś dobry artykuł, walczę z NURBS\'ami i mam trochę kwestii, które chciałbym wyjaśnić... Byłbym bardzo wdzięczny za info ;) pzd Scyzor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 19 Maj 2004 Share Napisano 19 Maj 2004 Tylko z amazona. W Polsce brak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion Napisano 19 Maj 2004 Share Napisano 19 Maj 2004 DruG ma rację. Kolejny przykład zacofania polski :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 19 Maj 2004 Share Napisano 19 Maj 2004 w \"3d studio max f/x\" jest troszkę, jeden rozdział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lechoo Napisano 19 Maj 2004 Share Napisano 19 Maj 2004 Na amazonie jakis czas temu byla ksiazka \"mastering maxscript & the sdk\", czy jakos tak. Pewnie w paru ksiazkach o maxie znalazly by sie jakies pojedyncze rozdzialy, ale to pewnie zupelne podstawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Scyzor Napisano 20 Maj 2004 Share Napisano 20 Maj 2004 Kurka to mnie nie pocieszyliście.... Trochę tego MAXScripta obczajam, ale użeram się z jednym problemem, a i kilka kolejnych w perspektywie... No nic, popatrzę na amazonie... pzd Scyzor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lechoo Napisano 20 Maj 2004 Share Napisano 20 Maj 2004 Jakby co wrzucaj pytania na forum, w koncu po to jest :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi