Weles Napisano 3 Luty 2003 Napisano 3 Luty 2003 Czy nie dałoby się zrobić tak aby np. w dziale \"Pomoc\" możliwe było dołączanie obrazków jako załączniki - tak jak w WIP, Bitwa czy Obrazki ? Wydaje mi się, że ułatwiłoby to życie wielu ludziom. Nie wszystko można przedstawić za pomocą słów, a utworzenie stronki i tam zamieszczanie swoich wypocin, aby następnie podać URL do najprostszych nie należy (przynajmniej dla mnie). Pozdrawiam
Gotham Napisano 3 Luty 2003 Napisano 3 Luty 2003 Hmmm........ W sumie to logiczne.... Ale instrukcje do strony masz w bitwie... To naprawdę proste.... Zobaczy się ;)
Weles Napisano 3 Luty 2003 Autor Napisano 3 Luty 2003 Ale instrukcje do strony masz w bitwie... To naprawdę proste.... hmmm do jakiej strony ? tworzenia strony ? jak tak to nic takiego tam nie znalazłem Prosiłbym jaśniej Pozdrawiam
Gotham Napisano 3 Luty 2003 Napisano 3 Luty 2003 Originally posted by Weles hmmm do jakiej strony ? tworzenia strony ? jak tak to nic takiego tam nie znalazłem Prosiłbym jaśniej Pozdrawiam Do założenia sobie konta i dodawania obrazków przez URL.
Rekomendowane odpowiedzi