maksymilion Napisano 19 Sierpień 2010 Napisano 19 Sierpień 2010 Witam zacząłem dzisiaj pracować nad tym modelem. Nie jest jakiś nad zwyczajny ale bede się starał.
cortes Napisano 20 Sierpień 2010 Napisano 20 Sierpień 2010 pokaż siatkę, bo jak narazie widać trochę problemów. nie zniszcz tego modelu i masz go dokończyć, bo to jeden z moich ulubionych :) 1
bbandi Napisano 20 Sierpień 2010 Napisano 20 Sierpień 2010 Popieram - zrób ten samochód bo jest świetny:), narazie widzę że całkiem dobrze te obłości wyprowadzasz... 1
maksymilion Napisano 21 Sierpień 2010 Autor Napisano 21 Sierpień 2010 OK dołączam siatkę i jeszcze coś dzisiaj podłubie. Chciałem jeszcze zrobić silnik ale nie wiem czy się uda.
cortes Napisano 21 Sierpień 2010 Napisano 21 Sierpień 2010 mozna prosic bez ms ? , chyba ze to jest juz siatka na ktorej modelujesz to... wspołczuje
maksymilion Napisano 21 Sierpień 2010 Autor Napisano 21 Sierpień 2010 Dobra dodaje też siatkę bez ms wedle życzenia.
maksymilion Napisano 21 Sierpień 2010 Autor Napisano 21 Sierpień 2010 Dodaje do tego jeszcze fele plus oponę oceniajcie.
latos Napisano 22 Sierpień 2010 Napisano 22 Sierpień 2010 Za bardzo pociachałęś tylne nadkole i listwe. Mógł bys wrzucić osobno BP na IS? Bo nigdzie nie mogłem znaleść w dobrej jakości. 1
maksymilion Napisano 22 Sierpień 2010 Autor Napisano 22 Sierpień 2010 Mógł bys wrzucić osobno BP na IS? jakości. Nie za bardzo wiem co to oznacza przetłumaczysz
Eddy__ Napisano 22 Sierpień 2010 Napisano 22 Sierpień 2010 Mógłbyś wrzucić BLUEPRINTY na IMAGESHACKA ? Sam model idzie ok chyba, ale felga słaba... i materiały także. 1
maksymilion Napisano 22 Sierpień 2010 Autor Napisano 22 Sierpień 2010 Aha teraz rozumiem więc wrzucam http://img837.imageshack.us/img837/6629/toyotasupra.jpg Felga jest z innego starego modelu nie mogę znalezdzi jakiejś na google ktoś możę pomóc.
maksymilion Napisano 22 Sierpień 2010 Autor Napisano 22 Sierpień 2010 Dzięki za komentarze dodaje nowy UP z dokończonym tyłem
maksymilion Napisano 23 Sierpień 2010 Autor Napisano 23 Sierpień 2010 Dorzucam nową felgę mam nadzieje, że jest lepsza.
cortes Napisano 24 Sierpień 2010 Napisano 24 Sierpień 2010 oddzielenie tylnego zderzaka od reszty pojazdu jest zle zrobione przypatrz sie w zdjecia, felga w miare, ale nie opona za duzy displace na sidewallu i zle ustawiony render (chyba displace ratio albo coś podobnego) a jeszcze jedno nie dawaj tak blisko kamery i zwieksz angle of view/focal length do takiej jak cykasz fotki w aparacie 40mm-50mm ale i tak na tym etapie jeszcze bym nie renderował tylko screeny z viewportu z duzym specularem, pogromcą krzywizn :) a jeszcze jedno jaka to jest wersja pojazdu? ta z 96 roku troszke ma inne zderzaki :) keep it going !
latos Napisano 24 Sierpień 2010 Napisano 24 Sierpień 2010 Dziękuej za Blue Printy ;) Druga sprawa musisz popracować nad prostymi liniami. Wszystko Ci faluje popatrz na tylny zderzak i np, na łączenie zderzaka z karoserią. Druga sprawa za bardzo ścinasz boczne drzwi. Na zdjęciu na którym widać przód tył wygląda jak by miał stłuczkę.
maksymilion Napisano 25 Sierpień 2010 Autor Napisano 25 Sierpień 2010 (edytowane) cortes-Dzięki i nie wiem o które miejsce ci chodzi mógł byś wskazać dokładnie Nie wiem z którego to roku na każdym zdjęciu wygląda inaczej więc to taka moja wersja. latos- popracuje nad krzywiznami a bocznymi drzwiami już się zajołem. Edytowane 25 Sierpień 2010 przez maksymilion
latos Napisano 11 Wrzesień 2010 Napisano 11 Wrzesień 2010 No i co z tą Suprą? Cały czas czekam na dalsze efekty.
Rekomendowane odpowiedzi