blachu Napisano 20 Sierpień 2010 Share Napisano 20 Sierpień 2010 mam problem z Bevel profile, kiedy robie gzyms to nie wiedziec czemu ustawia cala forme gzymsu do srodka splina zamiast na zewnatrz, a od tego na w okienku np "front" pokazuje mi sie zupelnie inny profil niz mam, i tworzy my sie ten inny zamiast wlasciwego (jakby byl gdzies zapisany ze ten i juz..) nie wiem o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
factoradic Napisano 20 Sierpień 2010 Share Napisano 20 Sierpień 2010 Z tego co rozumiem z tą formą gzymsu to tylko flipnij polygony wszystkie. Daj screen z tym profilem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 20 Sierpień 2010 Share Napisano 20 Sierpień 2010 przejdź na poziom gizmo modyfikatora i obróć je Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blachu Napisano 20 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2010 to co chce zrobic [profil] to nie to samo co wychodzi pozniej na gzymsie..i do tego jeszcze mi cos takiego dziwnego tworzy - znznaczylem znakiem zapytania.. screen....\/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 20 Sierpień 2010 Share Napisano 20 Sierpień 2010 Kształt profilu będziesz miał dobry jak gizmo obrócisz odpowiednio 2 razy a to na dole to błąd profilu, sprawdź jeszcze raz czy jest dobrze narysowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blachu Napisano 20 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2010 Kształt profilu będziesz miał dobry jak gizmo obrócisz odpowiednio 2 razy a to na dole to błąd profilu, sprawdź jeszcze raz czy jest dobrze narysowany. dzieki wielkie, kto by pomyslal ze cos o imieniu mojego kota (Gizmo) mi pomoze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi