Gość Morusius Napisano 31 Sierpień 2010 Napisano 31 Sierpień 2010 Witam, Moja dziewczyna jest świeżo upieczoną studentką Kształtowania Środowiska Przyrodniczego na UAM-ie. Naturalnie chciałaby znaleźć pracę w zawodzie i projektować zieleń. Pomyślałem, że miłym prezentem z mojej strony byłoby zafundowanie jej kursu Auto CADa. Na pewno umiejętność posługiwania się takim program i jakiś certyfikat może jej pomóc w znalezieniu pracy. Byłbym wdzięczny za jakieś informacje dotyczące najlepszych kursów. Musze dodać, że jest ona na razie "zielona" jeśli chodzi o taki program. Najlepiej jeszcze, żeby taki kurs odbywał się w Poznaniu lub jego okolicach. Z góry dziękuję za pomoc.
GRiPi Napisano 2 Wrzesień 2010 Napisano 2 Wrzesień 2010 Dużo przepłacisz za omówienie podstaw, interfejsu, bzdetów. Równie dobrze możesz jej kupić książkę, a taniej wyjdzie.
Drakula Napisano 2 Wrzesień 2010 Napisano 2 Wrzesień 2010 Gripi dobrze mowi. Cad to banal, nie warto bulic za kurs. IMO lepiej nauczyc sie podstaw z knigi i pojsc na kurs cada 3d. Chcoiaz, nie wiem czy w branzy srodowiskowej to potrzebne (na IŚ sie nie przydaje :) )
Gość Morusius Napisano 3 Wrzesień 2010 Napisano 3 Wrzesień 2010 Dzięki za odpowiedzi. Rozważę to :) Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi