szycha Napisano 1 Wrzesień 2010 Napisano 1 Wrzesień 2010 Witam Bardzo dawno tu nie zaglądałem. Zmieniłem ostatnio pracę i znowu mam kontakt z max'em i mam pytanko. Prosiłbym żeby ktoś mnie naprowadził. Chciałbym uzyskać efekt widzianego z góry pod lekkim kontem wyciśnięcia kilku kwadratów lub dowolnej bryły w napiętym lateksie. Kombinuję z modyfikatorem cloth ale za cholerę nie moge ustawić tych paraetrów. Wychodzi mi bardziej jak koc niż jak lateks. Może ktoś coś podpowiedzieć? Pozdrawiam
Kris_R Napisano 1 Wrzesień 2010 Napisano 1 Wrzesień 2010 A to ma być animowane czy tylko statyczny model? Bo to ma akurat spore znaczenie ;)
szycha Napisano 1 Wrzesień 2010 Autor Napisano 1 Wrzesień 2010 Na razie potrzebuję statycznej grafiki na koncept ale potem będzie to animacja wyciskanych box'ów z latexu. (nie pytajcie plis po co, nie mój pomysł)
DaveBorck Napisano 3 Wrzesień 2010 Napisano 3 Wrzesień 2010 ja bym pewnie zrobił ogólny wygląd clothem a potem jak by były potrzebne drobne fałdki to dodał jeszcze modyfikator morpher i domodelował mniejsze zagięcia.
szycha Napisano 6 Wrzesień 2010 Autor Napisano 6 Wrzesień 2010 Cholera trosze dłubanka. Może da się jakoś dobrać parametry cloth żeby był to materiał tak elastyczny?
Rekomendowane odpowiedzi