Napisano 1 Wrzesień 201014 l Hej! mam taki problem: tworzę stronę we flashu, w glównym pliku stworzyłem galerię, która pobiera i ładuje do pliki jpg/swf i wyświetla je jako treść galerii. Wszytsko działa jak należy z jednym wyjątkiem - w plikach swf które chcę załadować do galerii nie działa wideo. Tworzę np. mini prezentację w której zamieszczam wideo (normalnie poprzez Import we Flashu) i publikuje do swf`a. Jak włączę samego swfa wszystko działa, prezentacja, guziki, ładuje się wideo, jednak gdy galeria w pliku głównym ładuje tego swfa wideo wogóle się nie pokazuje. ktoś wie co zrobić? :)
Napisano 1 Wrzesień 201014 l Mozliwe, ze swf pobiera pliki flv lokalnie a zaladowany flash jest gdzie indziej niz faktycznie na serwerze.
Napisano 1 Wrzesień 201014 l Autor OK! pomogło zlinkowanie we Flashu pliku wideo bezpośrednio do pliku wgranego na serwer! dzięku za sugestję z lokalizacją pliku :) pojawił się jednak inny problem - nie wyświetlają się kontrolki do sterowania wideo. tak, jakby w załadowanym pliku swf nie było aktywne "najechanie" na wideo :) może komus przyjdzie coś do głowy. można zerknąć na http://www.ilovebigr.com > works > id > ostatnia ikonka (stronka testowa :)