PSychu Napisano 2 Wrzesień 2010 Napisano 2 Wrzesień 2010 (edytowane) Fajny temacik, więc troche porysuje. Takie pierwsze skojazenie Edytowane 6 Wrzesień 2010 przez PSychu
PSychu Napisano 6 Wrzesień 2010 Autor Napisano 6 Wrzesień 2010 nastepny pomysł, inicjacja małej czarownicy czyli pierwszy lot na miotle.
atheg Napisano 6 Wrzesień 2010 Napisano 6 Wrzesień 2010 Pomysł bomba z ta czarownica, ale poszukałbym ciekawszego ujęcia. Spróbuj zrobić sobie kilka małych thumbnaili, szkiców z kadrami i zastanów się, który z nich jest najlepszy.
PSychu Napisano 6 Wrzesień 2010 Autor Napisano 6 Wrzesień 2010 atheg, dzięki za sugestje, to faktycznie bardzo pomocne przy początkowej fazie rysunku, gdzie mam spore problemy z kompozycją. Choć cały czas coś mi w nich nie pasi, wrzucam dwie miniaturki które są najbliżej tego co mam zamiar narysować. Wszelkie sugestie/krytyka mile widziane.
Swiezy Napisano 9 Wrzesień 2010 Napisano 9 Wrzesień 2010 to tak jak Atheg powiedział, świetny pomysł i jak ja powiem: jednocześnie bardzo zobowiązujący co do wykonania :)
ortheza Napisano 11 Wrzesień 2010 Napisano 11 Wrzesień 2010 jak dla mnie numer 1 jest lepszy, tylko lecaca postac daj bardziej na srodek
Rekomendowane odpowiedzi