Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam , mam mały problem szukam tutoriala na stworzenie animacji ( chodzi o napis strony ) z dodaniem podkładu muzycznego , aby całość stanowiła intro , ponieważ zajmuję się stroną na ktorej umieszczam filmiki z gameplayem gier i zawsze przed prezentacja chcialbym dodac intro swojej strony..niestety jestem zielony z grafiki 3d .. z góry dziekuje bardzo za pomoc

• Odpowiedzi 3
  • Wyświetleń 751
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Moment, jaki chcesz uzyskać efekt? Czy na pewno potrzebujesz do tego 3d i jaki masz dostępny program?

I chyba zły dział.

Napisano

efekt takiego napisu ktory np formuje sie z wybuchu , 3ds max posiadam ..takze prosze o jakies wskazowki bo jestem amatorem

Napisano

Kilka rad na dobry start:

-poczytaj dokumentację dołączoną do programu, to dużo daje

-poczytaj FAQ tego forum, świetna sprawa, unikniesz/unikniemy pytań o gizmo, które pewnie by się pojawiły

-mam nadzieję, że znasz podstawy angielskiego, jeśli tak to poszukaj tutoriali za pomocą google i wyszukiwarki youtube`a.

-pewnie jest wiele sposobów na zrobienie czegoś takiego, ale ja na Twoim miejscu poszukałbym czegoś o particle, ale nie słuchaj się mnie, jestem początkujący

-ostatnia rada, jeżeli chcesz wykorzystać potem te intro to będziesz potrzebować 3ds maxa z licencją na używanie komercyjne, trial ma w tym zakresie pewne ograniczenia chyba (jeżeli się mylę to poprawcie!). Nie ma problemu, jeśli masz już pełną wersję.