chillyzi Napisano 10 Wrzesień 2010 Share Napisano 10 Wrzesień 2010 (edytowane) Cześć, mam problem przy zamianie Line na Editable spline. Wiem, ze linia, to generalnie Editable spline, ale w oknie Modifier zamiast Editable spline wyświetla mi się line i nie mam możliwości edytowania Vertexów krzyżujących się dwóch linii po kliknięciu w Attach Mult. Circle, Rectagle itd nie ma problemu, klikam convert to Editable spline i sie konweruje, a Line nie da rady. Mam nadzieje, ze w miare jasno udalo mi sie przedstawic problem :] Edytowane 10 Wrzesień 2010 przez chillyzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chillyzi Napisano 10 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2010 Ok chyba to ogarnąłem, ale jakoś dziwnie. Zrobiłem Edit spline i pozniej Collapse all i to mi dało Editable spline. Nie da się inaczej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynol Napisano 10 Wrzesień 2010 Share Napisano 10 Wrzesień 2010 prawy klik na Line i convert to editable spline. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chillyzi Napisano 10 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2010 Taki sposób nie działa właśnie. Koła, kwadraty itd konweruje bez problemu. Linii nie chce.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi