Napisano 20 Wrzesień 201014 l witam wszystkich forumowiczów jestem w trakcie tworzenia koncepcji aranżacji strefy dziennej dla moich znajomych i w ziązku z tym mam pytanie. jak mam się pozbyć tych plam na tkaninie, help me bo ja już wyszedłem z siebie i stoje obok. Aha zapomniałbym - jestem zupełnym nowicjuszem jeśli chodzi o vray i 3ds ale walcze. P.S nie mam pojęcia skąd wzięły się paski na środkowym segmencie sofy:( poniżej zamieszczam to.. chętnie zapoznam się z waszymi uwagami i nieśmiało liczę na wskazówki. pozdrawiam wszystkich szczególnie tych walczących :)
Napisano 21 Wrzesień 201014 l Ave, walczący :) Co do ziarna i vraya to ci nie pomogę bo uczę się mentala ale mam kilka uwag. Coś bardzo nie fajnego dzieje się z zasłonami. Nie są przekonywujące. One mają żabki we wgłębieniu suficie (są przykryte u góry)? Modelowałeś ręcznie czy cloth? A, i ten telewizor jest strasznie kanciasty :) pzd. Daniel
Napisano 21 Wrzesień 201014 l Autor tak mocowanie jest ukryte we wnęce sufitu podwieszanego. właśnie wiem że jest z nimi coś nie tak. To gotowy obiekt ale wygląda na to ze muszę wymodelować własne. Telewizor jest z archmodels. pozdrawiam czekam na kolejne uwagi i spostrzeżenia.
Napisano 21 Wrzesień 201014 l Cześć kzakrzewski1, jak możesz to pokaż rzut pomieszczenia bo nie widać całego wnętrza i trudno ocenić całość generalnie jest ok. z proporcjami ale: - telewizor wchodzi w półkę po odsłonięciu zasłon będzie zakrywał światło okna - lampa na stojaku jest za blisko ściany przesunął bym ją 20-30 cm - materiał zasłon jest trochę archaiczny - zmniejszyłbym strukturę skóry na kanapach Pozdrawiam
Napisano 21 Wrzesień 201014 l Autor chodzi o to, że to okno ma myć zakryte i jedynie będzie rozszczelniane bądź uchylane, ponieważ po przeciwległej stronie pomieszczenia są trzy duże okna na całą wysokość pomieszczenia. Materiał zasłon jest do zmiany. dzięki za rady ze skórą jeszcze powalczę a rzut zamieszczę niebawem. pozdrawaim