blachu Napisano 28 Wrzesień 2010 Share Napisano 28 Wrzesień 2010 witam , prosze o ocene tego co narazie zrobilem (nie zwracac uwagi na braki ksiazek, dodatkow-kwiatow, zaslon, dywanow itp :P czekam na ocene tego co juz jest :) Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biszkopte Napisano 29 Wrzesień 2010 Share Napisano 29 Wrzesień 2010 heh trudno ocenić kawałek materaca i kilka luster dominującego widoku za oknem .. i lampy wbitej w ściane:) wrzuć więcej detalu, bo jak na razie gigantyczna przestrzeń a tak pusto. barcelona pod pcv :) jakoś nie leży. powodzenia!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 29 Wrzesień 2010 Share Napisano 29 Wrzesień 2010 mi osobiscie najbardziej podoba sie pol lampy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blachu Napisano 29 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2010 mi osobiscie najbardziej podoba sie pol lampy zeby nie bylo to o taka lapme chodzi tyle ze bez swiatla na dole http://www.trendir.com/archives/004553.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkeruj Napisano 29 Wrzesień 2010 Share Napisano 29 Wrzesień 2010 Piękny zachód słońca, a promienie walą na podłogę aż miło. Cienie od świateł na łóżku zupełnie inne od tych na podłodze - ten cień na łóżku pochodzi pewnie z enviro, podłoga z directa czy tam suna. Mapowanie rzuca się w oczy za łóżkiem. Strasznie cienkie, nierealne ramy okienne. I chyba doświetlasz czymś zza kamery, dobrze to nie wygląda. Nikną ci krawędzie, za dużo fotoszopa chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_D Napisano 29 Wrzesień 2010 Share Napisano 29 Wrzesień 2010 ciekaw jestem efektu koncowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winkiel Napisano 30 Wrzesień 2010 Share Napisano 30 Wrzesień 2010 (edytowane) Zapowiada się ciekawie, zastanawiałem się tylko dlaczego odrzuca jak się na to patrzy i już wiem! że chodzi o skórzany materac :), lampa bardzo fajna Edytowane 30 Wrzesień 2010 przez Winkiel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi