Napisano 28 Wrzesień 201014 l witam , prosze o ocene tego co narazie zrobilem (nie zwracac uwagi na braki ksiazek, dodatkow-kwiatow, zaslon, dywanow itp :P czekam na ocene tego co juz jest :) Uploaded with ImageShack.us
Napisano 29 Wrzesień 201014 l heh trudno ocenić kawałek materaca i kilka luster dominującego widoku za oknem .. i lampy wbitej w ściane:) wrzuć więcej detalu, bo jak na razie gigantyczna przestrzeń a tak pusto. barcelona pod pcv :) jakoś nie leży. powodzenia!:)
Napisano 29 Wrzesień 201014 l Autor mi osobiscie najbardziej podoba sie pol lampy zeby nie bylo to o taka lapme chodzi tyle ze bez swiatla na dole http://www.trendir.com/archives/004553.html
Napisano 29 Wrzesień 201014 l Piękny zachód słońca, a promienie walą na podłogę aż miło. Cienie od świateł na łóżku zupełnie inne od tych na podłodze - ten cień na łóżku pochodzi pewnie z enviro, podłoga z directa czy tam suna. Mapowanie rzuca się w oczy za łóżkiem. Strasznie cienkie, nierealne ramy okienne. I chyba doświetlasz czymś zza kamery, dobrze to nie wygląda. Nikną ci krawędzie, za dużo fotoszopa chyba.
Napisano 30 Wrzesień 201014 l Zapowiada się ciekawie, zastanawiałem się tylko dlaczego odrzuca jak się na to patrzy i już wiem! że chodzi o skórzany materac :), lampa bardzo fajna Edytowane 30 Wrzesień 201014 l przez Winkiel