Napisano 24 Maj 200420 l Na tego pana trafilem pare miesiecy temu, kiedy zorientowalem sie, ze w co ciekawszych wizualnie teledyskach pojawia sie jego nazwisko. Doskonale oko fotografa okazuje sie bardzo przydatne przy rezyserii i pracą nad zdjeciami w teledyskach. Dla mnie kazda klatka to dopracowany wizualnie kadr fotograficzny. Warto zwrocic uwage jak odwaznie poczyna sobie z kolorami, swiatlem. Mimo, ze zaczalem od teledysków szczegolnie polecam jego fotki, a konkretnie dzial \"portraits\" - kopalnia inspiracji. Ilosc bardzo znanych prac w jego portfolio wrecz poraza - okladki pism, okladki plyt, zdjecia reklamowe, plakaty.. http://www.davidlachapelle.com/ Jesli komus nie otwiera sie strona to najprawdopodobniej ma lacze TPSA i musi zmienic serwer proxy w przegladarce (opcje internetowe/polaczenia/ustawienia) na w3cache.tpnet.pl Port:8080 - podziekowania dla Adka za info
Napisano 29 Maj 200420 l ...wiec prace tego pana tez nie sa mi obce ale nie przyszlo mi do glowy zeby szperac za nim po necie...dzx za stronke leander taka nawalnica prac powala poprostu
Napisano 2 Grudzień 200420 l Powiedzialbym, ze do pomyslow facet ma leb jak sklep tylko polek brak (i nie mowie o dziewczynach polkach... chociaz tych tez nie ma, ale nie moge po prostu wstawiac polskich znakow). Mnie jednak czasem razi cukierkowosc kolorow... Niesamowity jest portret Marylin Manson'a :D
Napisano 26 Grudzień 200420 l geniusze wymarli wraz ze smiercia takiego jednego leworecznego geja... zdaje sie Leonardo mu bylo;)