Napisano 1 Październik 201014 l mam proble bo zabardzo nie wiem o co chodiz z funkcja surface. mam siatke zrobione ze spline'ow(siatka samochodu, gdy nakladam funkcje surface znieksztalca ona ta siatke w cholere. Jak zrobic zeby poprostu wypelnic ta siatke?
Napisano 1 Październik 201014 l Autor no jednak nie sa.. teraz zauwazylem, ale funkcja FUSE laczy sciagajac vertexy w srodek odleglosci i laczac a chcialbym zeby pomiedzy nimi utorzony zostal segment, funkcja connect dziala tylko na te vertexy ktore sa na poczatku lub na koncy lini a nie w srodku Edytowane 1 Październik 201014 l przez piotrek6896
Napisano 1 Październik 201014 l bez względu na stopień złożoności, wszystko co jest ci potrzebne to: FUSE, REFINE, WELD, DIVIDE, CREATE LINE ( w połączeniu z GRID SNAP ).
Napisano 2 Październik 201014 l Autor własnie wiem ze WELD da sie cos takiego zrobic ale ja za cholera nie moge rozkminic jak ta funkcja dziala? po co sa te wartosci? wpisuje od maly po ogromne i i tak nic sie nie dzieje.
Napisano 3 Październik 201014 l Piotrek, poczytaj o tym w dokumentacji, znajdziesz tam to, co ci jest potrzebne na tym etapie.