Napisano 7 Październik 201014 l Witam, Stwierdziłam, że dosyć tego myszkowania po forum i czas samemu coś wrzucić. Z pewnością z czasem zauważycie moje przywiązanie do "czystych" prac (to nic, że wykończenie takiej zajmuje mi wieki), choć ostatnio zdarza mi się coraz częściej eksperymentować (nie, nie w laboratorium). Oczywiście konstruktywna krytyka jest jak najbardziej mile widziana. Pozdrawiam
Napisano 7 Październik 201014 l Witamy w naszych skromnych progach! Czyste prace czy też nie, to bez znaczenia bo to podobnie jak z charakterem. Każdy ma swój jak i technikę. Jedna praca to ciut mało żeby toś więcej powiedzieć, masz coś więcej? Odnośnie tej pracki to troszkę mi wzrok lata po ekranie nie ma go gdzie zbytnio przykleić. Chodzi konkretnie o zróżnicowanie planów np kontrastem ilością detali itp.
Napisano 7 Październik 201014 l pamietaj tylko ze mniej prac to mniej potencjalnych przeszkód jakie się pojawiają i traci na tym warsztat w ujęciu kilku kolejnych lat.
Napisano 9 Październik 201014 l Dziękuję za ciepłe przyjęcie. Czasami moja miłość do szczegółów jest zgubna, choć zaczynam dostrzegać uroki speedpaintingu. Wrzucam dwie szybkie prace, efekt tego mojego eksperymentowania ;)