Delawski Napisano 25 Maj 2004 Napisano 25 Maj 2004 Witam! Mam problem: otrzymalem projekt w formacie cdr i znajduja sie tam dwie czcionki(Swis921 oraz SwitzerlandBlack), ktorych nie posiadam w wersji polskiej, a ktore sa chyba od zawsze dostarczane wraz z Corelem na CD... Gdzie moge znalezc te czcionki, albo przynajmniej - poczawszy od ktrorej wersji Corela dostepne sa one w wersji polskiej? Bardzo prosze o pomoc, gdyz jest to pilna sprawa. Z gory wielkie THX!
Tlaloc Napisano 26 Maj 2004 Napisano 26 Maj 2004 Zawsze mozesz poprosic, zeby podeslano Ci jeszcze raz projekt, z tekstem zamienionym na krzywe, ale tylko wtedy gdy nie masz zamiaru nic w tym tekscie zmieniac :)
Mortom Napisano 26 Maj 2004 Napisano 26 Maj 2004 ja tez bym poprosil o ponowne wysłanie projektu albo o wysłanie ci tych czcionek, bo i tak też można zrobic co nie?! :)
Delawski Napisano 27 Maj 2004 Autor Napisano 27 Maj 2004 W tej chwili nie mam kontaktu z autorem projektu, wiec o czcionke poprosic nie moge, a na czasie mi bardzo zalezy... A oprocz tego mam tez wersje tego projektu z tekstami zamienionymi za krzywe, lecz sek w tym, ze musze dokonac paru korekt... i mam problem! Troche zakrecona sytuacja!
Rekomendowane odpowiedzi