TheBill Napisano 17 Październik 2010 Napisano 17 Październik 2010 (edytowane) FINAŁ: Raport Kapitana Gniewix dla Rady Czerwonej Planety (fragment) "(...)Gdy tylko dotknęliśmy tafli wody, ta obszar wokół nas rozbłysnął, planeta jak żywy organizm zareagowała na naszą obecność. Posanowiliśmy zbadać dokładniej to zjawisko..." fragment ============================================= witam, trzeba się spróbować ;) pierwsza koncepcja: drzewo kwiat połączone z miastem, mostami z którymi żywe drzewo walczy... Edytowane 28 Październik 2010 przez TheBill
TheBill Napisano 20 Październik 2010 Autor Napisano 20 Październik 2010 Uploaded with ImageShack.us zmieniona koncepcja tła.
TheBill Napisano 23 Październik 2010 Autor Napisano 23 Październik 2010 dalsze postępy w pracy. Uploaded with ImageShack.us
TheBill Napisano 24 Październik 2010 Autor Napisano 24 Październik 2010 (edytowane) cd. Edytowane 24 Październik 2010 przez TheBill
Arkhaor Napisano 1 Listopad 2010 Napisano 1 Listopad 2010 (edytowane) Ostatni obrazek otwiera się tylko do 1/4 (przynajmniej u mnie). Praca wygląda nawet nieźle, tylko to czerwone 'coś' jest okropne (brzydko wycięte i zbyt poszarpane). Może na ostatnim obrazku poprawiłeś, ale oceniam tylko to co widzę ;). EDIT: Kiedy zedytowałeś pierwszy post? :P Dalej nie podoba mi się to 'coś' ;>. Ale ogółem fajny klimacik. Edytowane 1 Listopad 2010 przez Arkhaor
Swiezy Napisano 1 Listopad 2010 Napisano 1 Listopad 2010 świetna pracka,może technicznie mogłaby być jeszcze lepsza ale koncepcyjnie okrutnie mi się podoba.mniam cukierek.
TheBill Napisano 3 Listopad 2010 Autor Napisano 3 Listopad 2010 zgadzam się że jest niedopieszczona, ale nie miałem okazji dokończyć niestety.... @Arkhaor, no co ja ci poradze, moim zamiarem było zrobić brzydkie poszarpane "coś" :P
Rekomendowane odpowiedzi