Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

witam, postawilem ostatnio windowsa 7 i maye 2011, i niedziała niestety high quality mode ani viewport 2.0( tzn pisze ze mode jest unsupported by graphic card i przelancza na normalny mode), przedtem mialem xp 64 i jakas starsza maye 2010 chyba ismiegalo. Nie wiem czego to wina, grafika to gf 7900gs. Z góry thx za pomoc i pozdrawiam. :)

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

wciaz zadnej odp :) high quality niesmiga, instalnolem stasza maye 2010 i to samo, bezndzieja :), i nie mam jak normalek podgladac :( a na xp wszystko tak smigalo :)

ciekawe jest to że w innych programach wmiare wszystko działa, w maya nie.

Napisano

wiesz co, miałem kiedyś GF 7600 i miałem podobną akcję. Nie pamiętam jednak czy to rozwiązałem czy zniknęło po zmianie karty. Spróbuj na innej grafie - pożycz od kogoś coś lepszego i sprawdź jak się sprawuje.

Napisano

to zalezy jaka masz karte, na mojej 8800gts byly problemy nie pod win7, ale pod xp64.

sciagnalem odpowiedni sterownik i dziala. poczytaj na forach.

Napisano
  • Autor

tak wina jest sterowników ale sprawy mi to nie rozwiazalo. Maya 2011 i win 7 nowe sterowniki bo starych do win 7 to niema przeciez ;] i niesmiga high quality, na xp x64 maya 2011 smiga ale tylko na starszych sterownikach bo na tych najnowszych ten sam problem z high quality niedzialajacym. wsumie nie wiem co zrobic, chyba ino kupic nowa grafe albo siedziec dalej na xp :o

Napisano

ino przetestuj najpierw pozyczona grafe zanim wydasz kase i nic to nie da.