Napisano 23 Październik 201014 l Witam ode mnie na razie tyle na jutro planuję jakiś większy up i dodanie siatek ;)
Napisano 23 Październik 201014 l ładnie idzie, też myślałem nad civiciem. Tylko jak dla mnie coś się dziwnie układa zderzak tuż przy koło nadkola jakoś dziwnie wychodzi. I widać łączenie połówek, ale co ja tam wiem :)
Napisano 24 Październik 201014 l Swego czasu chcialem taką kupić, koniecznie interesował mnie silniczek 1.6 VTec. Fajnie jakbyś zrobił jakis pakiet liftingowy brewka na tylnej szybie może zderzaki opcjonalnie:).Powodzonka
Napisano 24 Październik 201014 l Autor smoku132: ten zderzak taki jest ;) bbandi: dzięki, oczywiście planuję jakiś pakiecik ale wszystko w swoim czasie, jak na razie stock ;)
Napisano 24 Październik 201014 l Autor obiecałem up, jest ale niestety nie za duży gdzieniegdzie się troszkę jeszcze gniecie - oczywiście będzie poprawione ;)
Napisano 24 Październik 201014 l Hoho to jeśli ten zderzak faktycznie jest taki w rzeczywistości to jak dla mnie nie ma błędów
Napisano 31 Październik 201014 l Autor grzyb950: nie wiem o co Ci chodzi... :? miniup Edytowane 31 Październik 201014 l przez Thunder
Napisano 31 Październik 201014 l Czy aby na pewno wszystko gra przy tylnym nadkolu od strony drzwi? tak jak idzie ta listwa na dole ona odstaje od nad kola tak powinno być?