Gość xard Napisano 27 Październik 2010 Share Napisano 27 Październik 2010 Witajcie. Mam jedno wazne dla mnie pytanie o maxa 2011: musze przejsc test z max 2011, ale uzywam w domu 2009. W tutorialach widze ze bardzo sie zmienilo UI, szczegolnie mnie obchodza ikonki na toolbarze. Zupelnie ich nie kojarze! Czy jest mozliwosc w max 2011 przesjcia do starych ikonek w customize? Ewentulanie prosilbym kogos o screenshot z podstawowego widoku na UI maxa 2011 i jesli to mozliwe wyjasnienie ikonek. Pozdrawiam. xard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bro Napisano 27 Październik 2010 Share Napisano 27 Październik 2010 Ikonki zmieniły się w wersji 2010. Jak chcesz możesz skopiowac sobie plik UI z maxa 9 i odpalic go w 11. w maxie .... Customize/ (load/save) custom UI scheme... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość xard Napisano 27 Październik 2010 Share Napisano 27 Październik 2010 Dzieki, a wiec nie da sie zmienic na stare UI bez zapisywania z 2009? Jesli tak to klops. Prosilbym kogs jesli ma czas i dobre serce :-] zeby pokazal screena z max2011. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paul Napisano 4 Listopad 2010 Share Napisano 4 Listopad 2010 Czy w 2011 da się zmienić wygląd Material Editor, żeby wyglądał jak w 2009? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 4 Listopad 2010 Share Napisano 4 Listopad 2010 da sie, rozwijasz ikonke edytora materialow (taki maly trojkacik w rogu ikonki) i wybierasz standardowy meterial editor, nie pamietam czy trzeba cos ustawiac zeby to bylo domyslne ale chyba nie greets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kandi Napisano 5 Listopad 2010 Share Napisano 5 Listopad 2010 witam, ja sie dolacze do pytan o zmiany w 2011.. czy w trybie "starego" edytora materialow mozna powrocic do podgladow materialow w material/map browser? bo ja mam tylko ikonki czajniczkow a nie mam juz podgladu i to baaardzo utrudnia mi prace..szukam i szukam i nic z tego;/ bardzo prosze o pomoc!!! :-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi