Gość Chrzaszczu Napisano 30 Październik 2010 Napisano 30 Październik 2010 ja miałbym taki oto problem: Muszę wykonać intro do filmu: dwie/jedna zawiązujące się na supeł liny. Tylko tu pojawia się mój problem. jestem kompletnie zielony jeśli chodzi o grafikę komputerową. A wiec czy byłby ktoś na tyle miły i pomógłby mi w tym zadaniu? z góry dziękuje. mój mail : [email protected]
zdeno Napisano 30 Październik 2010 Napisano 30 Październik 2010 jak to musisz? ktoś Ci grozi bronią? wygrałeś przetarg na zrobienie tego filmu? ja na przykład nie mam pojęcia o tworzeniu baz danych to się nie biorę za tą robotę.
Gość Chrzaszczu Napisano 31 Październik 2010 Napisano 31 Październik 2010 tu nie chodzi o grożenie, czy przetarg. Po prostu mam takie zadanie i tyle. już kiedyś próbowałem zrobić coś tego typu, tylko jako gif i to była kompletna porażka. więc teraz niby ściągnąłem sobie blender, ale to jest tak, że mam urządzenie, ale nie umiem go obsłużyć. męczyłem się z nim dobre 5h i nic nie dałem razy zrobić.
Rekomendowane odpowiedzi