Ketron Napisano 3 Listopad 2010 Share Napisano 3 Listopad 2010 witam, Zrobiłem drzewo LOW-POLY i dodałem teksturę drzew z Alphą, niby wszystko ok, ale są one ciemne, wręcz carne, mimo że oświetliłem je kilkoma lampami :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 3 Listopad 2010 Share Napisano 3 Listopad 2010 no fajnie, a moze bys napisal w czym to robisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ketron Napisano 3 Listopad 2010 Autor Share Napisano 3 Listopad 2010 (edytowane) w blenderze :) (sorki za nazwe tematu ale mi się pomyliło i nie da się zmienić) tak to wygląda: http://img401.imageshack.us/i/problemztekstura.png/ Edytowane 4 Listopad 2010 przez Ketron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ketron Napisano 5 Listopad 2010 Autor Share Napisano 5 Listopad 2010 odświeżam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 19 Listopad 2010 Share Napisano 19 Listopad 2010 Nie odświeżaj, tylko nazwij sensownie temat. Jestem pod wrażeniem ile dziwacznych, nic niemówiących o czymkolwiek tematów są nowi użytkownicy w stanie wymyślać. Jak po "Witam," ktoś ma dowiedzieć się o co pytasz? Myślcie ludzie, bo dział Pomoc zaleją tematy ponazywane jak "pytanko", "Hejka", "problem" i "noob". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi