Gość tymo Napisano 6 Listopad 2010 Napisano 6 Listopad 2010 Witam, jestem nowy na tym forum. Ogladam strone max3d.pl od paru tygodniu i bardzo podobaja mi sie prace, które są tutaj zamieszczane. Stąd moja prośba do was, moglibyście mi podać linki do poradników [w języku polskim] od podstaw. Z góry dzięki.;) Pozdrawiam ;)
Smoku Napisano 6 Listopad 2010 Napisano 6 Listopad 2010 http://www.youtube.pl "3ds max tutorial PL" Większość to podstawy no i na forum tez jest baza tutków
prrrszalony Napisano 6 Listopad 2010 Napisano 6 Listopad 2010 Oglądasz stronę od paru tygodni, a nie zauważyłeś zasad tu panujących? Po pierwsze warto nazwać wątek tak, by każdy wiedział czego tu się spodziewać przy wchodzeniu, nie kogo. Po drugie zadajesz pytanie to samo, które już masę razy było poruszane na tym forum i to w tym dziale. Na prawdę masę razy. Po trzecie, tymo, jeśli tyle czasu tu spędziłeś i wszedłeś do działu tutoriale, to jak nie zauważyłeś tutoriali? Po czwarte mamy subforum "szukam" na poradniki szukane, gdzie też znajdziesz podobny do Twojego problem, no chyba, że uważasz, że w ciągu 8 lat, jesteś pierwszym, który zaczyna z 3D i prosi o pomoc. Po szóste, napisz w czym chcesz modelować... Najprościej wejść i powiedzieć dajcie, bo chcę! Dziwi mnie jak często, na wielu forach, ktoś najpierw pisze, że forum zna, a później zakłada enty temat o tym samym ignorując przy tym zasady forum, obrywa, narzeka, że nie pomagają i odchodzi, a bałagan zostaje.
Gość tymo Napisano 7 Listopad 2010 Napisano 7 Listopad 2010 (edytowane) prrrszalony przepraszam, następnym razem sie grubo zastanowię. Próbuje coś robić wy 3ds Max[oczywiście z jakimiś poradnikami], ale moje wypociny sie na tym kończą. Gorzej z końcowym efektem na PhotoShop'ie, a może niekoniecznie ten efekt końcowy ma być robiony w PhotoShop'ie. Na prau postach widziałem jakieś rozłożone modele. Edytowane 7 Listopad 2010 przez tymo
Rekomendowane odpowiedzi