Napisano 7 Listopad 201014 l Postanowiłem powoli sobie przyswajac Houduniego, bo naprawdę fajny program i może mi wyjśc na plus w przyszłości jego znajomośc. Zassałem sobie wersje aprentice i zadowolony sobie odpadam.... i kupa:( Taki błąd mi wyskakuje: 952: Fatal error: Segmentation Fault Saved to..... i gdziestam zapisuje sobie plik hip. Otwieram plik w notatniku a on jest kompletnie pusty:/ Szukam i szukam na internecie odpowiedzi i jak narazie nic. Moze ktos z was miał podobny problem?
Napisano 9 Listopad 201014 l Jakieś szczegóły? Z przykrością muszę stwierdzić, że nie udało mi się odpalić H11 na Vista32. Nie pracuje na tym komputerze, więc nigdy nie musiałem nic instalować. Chciałem sprawdzić po Twoim poście, i oto proszę, problemy! Firewall wyłączony, H. w trybie ogl_software (zresztą karta jest quadro, więc to raczej nie OpenGL). H10 działa bez zarzutu. Na forum SESI jest kilka wątków z podobnymi problemami, ale nie ma konkluzywnych odpowiedzi. Nie wiem, czy dual boot to dla ciebie akceptowalna opcja, ale H. lubi się z Linuksem, że tak powiem...
Napisano 12 Listopad 201014 l Support znalazł problem, sporo ludzi miało problemy z ostatnimi buildami H11 pod Windows. Trzeba mieć ten patch w systemie: http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?familyid=766a6af7-ec73-40ff-b072-9112bab119c2&displaylang=en